Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prima Mazlíček – 22. 5. 2022

22. 05. 2022 | Televizní tipy
Informovat, vzdělávat, a především pobavit. To je cílem pořadu Prima Mazlíček, zaměřeného čistě na zvířata – ať už jde o ta domácí, volně žijící či hospodářská. Divákům přináší zajímavosti z domova i ze zahraničí a široký okruh témat nadchne každého milovníka zvířat. Pořadem provází Jan Šťastný.

Pamatujete na psího vozíčkáře Kima? I přes svůj handicap žije plnohodnotný život. I další nemocná zvířata, ačkoli jejich trápení nemusí být viditelná, mohou žít šťastný život. Představíme pejska jménem Blue, který trpí atrofií mozku, a fenku Ady, které byl vyoperován velký nádor na mozku.

Prima Mazlíček – 22. 5. 2022Kocour Luise zase spokojeně žije s motorickou poruchou a patří mezi takzvané houpačkové kočky. FIV a FeLV jsou sice neléčitelné nemoci, i s nimi ale kočičky mohou žít několik let spokojeně. Hostem dílu bude zpěvačka Debbi, která na svém statku chová množství nejrůznějších zvířat a pomáhá jak jim, tak lidem. Samozřejmě představíme i čtyřnohé mazlíčky hledající nový domov.

Další díl pořadu Prima Mazlíček
sledujte v neděli 22. 5. 2022 v 08.15 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !