Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka není pes - Mlsný Ferda a neposlušná smečka kříženců

10. 03. 2018 | Televizní tipy
Premiéra druhé řady cyklu České televize, ve kterém Rudolf Desenský a Klára Vodičková radí majitelům s výchovou domácích mazlíčků. Režie pořadu Kočka není pes - Mlsný Ferda a neposlušná smečka kříženců I. Macharáček a R. Petrenko.

Dnes se podíváme, jak se žije se psí smečkou, ve které panuje absolutní anarchie. Poznáme zajímavý pár ještě zajímavějších profesí. Zuzana má svoji věšteckou školou a Roman pracuje jako psychoterapeut v doléčovacím centru závislostí. Žijí v malebné vesničce na Brněnsku. Zakladatelkou smečky je nejstarší fenka Morgana z pořadu Kočka není pes - Mlsný Ferda a neposlušná smečka kříženců, která si vždy vynutí respekt a způsobuje téměř veškeré konflikty.

Jít na procházku se čtyřmi nezvládnutými psy je hororový zážitek. Se psy si Ruda určitě poradí. Když ovšem po příjezdu do Brlohu vidí čtyři „neřízené střely“, je jasné, že to úplně jednoduché Kočka není pesnebude. Navíc se ve smečce psi navzájem ovlivňují jak v dobrém, tak zejména v těch špatných návycích. Proto plnění Rudových úkolů nebude vůbec jednoduché a Zuzku s Romanem čeká opravdová dřina.

Kocour Ferda z pořadu Kočka není pes - Mlsný Ferda a neposlušná smečka kříženců, nazývaný Otesánek, je také extra případ. Paní majitelka ho zdědila. Má ho velmi ráda, ale je s ním rovněž řada problémů. Ráno ji budí ve čtyři hodiny, protože má hlad. Tloustne jí před očima. Občas ji nehezky napadne a pokouše. Klára se obává nějakého zdravotního problému, takže v první řadě je nutné zajít k veterináři. Ostatní těžkosti souvisejí s nadváhou. Ferda musí zhubnout. Může pomoci dobrý výživář, který nastaví správné krmné dávky, ovšem hlavně se Ferda musí hýbat a hrát si.

Kočka není pes - Mlsný Ferda a neposlušná smečka kříženců je k vidění 10. 3. 2018 od 17,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kočka není pes - Mlsný Ferda a neposlušná smečka kříženců:

Kočka není pes - Mlsný Ferda a neposlušná smečka kříženců
Kočka není pes - Mlsný Ferda a neposlušná smečka kříženců
Kočka není pes - Mlsný Ferda a neposlušná smečka kříženců
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !