Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kriminálka Anděl - od 6. února opět na našich obrazovkách

19. 01. 2012 | Televizní tipy
Nová série populárních kriminálních příběhů od 6. února na Nově!
Zápletky inspirované skutečnými událostmi. Další případy majora Tomečka a jeho kolegů, tentokrát pod přísným dozorem plukovnice Dagmar Kopecké! Třetí série příběhů potvrzuje, že Kriminálka Anděl je výjimečná především svým obrazovým zpracováním.


Přestože jde o televizní formát, je natáčena a vyprávěna filmovým způsobem, s nadprůměrným důrazem na obrazovou kvalitu. To je zásluha především režisérů (Ivan Pokorný a Jiří Chlumský) a kameramanů (Vladimír Holomek, Tomáš Juriček, Tomáš Drdácký).

Kriminálka AndělPolicejní tým ze seriálu Kriminálka Anděl se pouští do vyšetřování nových případů, které jsou inspirovány skutečnými trestnými činy. Televize Nova přináší třetí řadu oblíbeného seriálu a diváci se mohou těšit na nová netradiční i tradiční prostředí (např. policejní vyšetřovny), zkušený tým vyšetřovatelů, řadu zajímavých případů a jednu novou postavu.

 „I ve třetí sérii seriálu Kriminálka Anděl jde o závažné kriminální činy, v každé epizodě vyřeší naši hrdinové jeden případ, ale jen výjimečně se jedná o velký organizovaný zločin, mafii či drogy. Nejčastěji jsou to případy, které by se mohly stát „u vás za rohem“ a které často končí na pitevně. Naším cílem bylo, aby každá epizoda přinesla jiné prostředí, jiný zločin a pokud možno překvapivou motivaci pachatele. Naší autorskou ambicí je, aby to byly detektivky odrážející témata, jimiž žije současná společnost,“ říká kreativní producent Tomáš Feřtek.

Kriminálka Anděl spíš než na slavnou americkou sérii – podobnost názvu je spíš lehce ironická – navazuje na tradici českých detektivek, s jistou obyčejností hrdinů, starosvětskostí a lehkým humorem. Pátrání je tak pokaždé i odhalováním zákulisí prostředí, jehož pravidla jako laici neznáme.

A tak se ocitneme na velkém pražském hřbitově, kde kdosi uklízí nepohodlné mrtvoly pod rakve v čerstvě vykopaných hrobech, nahlédneme do praktik a profesních zvyklostí v supermarketu, pasťáku pro nezletilé delikventy, travesti show či luxusní kosmetické kliniky, kde sériový vrah zabíjí klientky, které podstoupily některý z estetických zákroků.

výslechTým kriminalistů zůstal beze změny. Jen zkušený detektiv Ivan Tomeček (Martin Stropnický) se musí vypořádat s novou nadřízenou, která se mu mnohem důkladněji dívá pod prsty – podplukovnicí Dagmar Kopeckou (Ivana Chýlková). Ambiciózní Tomáš Benkovský (David Švehlík) si pod pohledem zkušené čtyřicátnice občas připadá jako lovná zvěř, praktik Oliver Hajn (Marek Taclík)má předem jistotu, že pro jeho ležérní manýry a náklonnost k vršovickým Bohemians nebude mít plukovnice z Ostravy a fanynka Baníku pražádné pochopení.

Rešeršista týmu Ruda Uhlíř (Michal Novotný) zase trpí pod jejím až mateřským dohledem a forenzní psycholožka Jana Chládková (Helena Dvořáková) se musí vyrovnat s ženskou konkurentkou, která si z ní chce udělat spoluspiklence. Jak odmítnout a neurazit?

Nové díly seriálu Kriminálka Anděl již od
6. února na TV Nova!


Zdroj:NOVA
Zdroj, foto:NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
se těším Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles