Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického - 10. 12. 2023

10. 12. 2023 | Televizní tipy
Návody na rekonstrukci, vyrábění, budování i tvoření pro všechny, kteří nevědí, z které strany a jak začít, přináší Libovky Pepy Libického. Kromě větších projektů, ve kterých moderátor a kutil Pepa Libický názorně ukazuje, jak pracovat s nářadím a nástroji i jaké vybrat materiály a technologie, přináší také rubriku Minutový manžel s tipy a triky na drobné domácí úpravy, které ocení opravdu každý. 

Pepa se tentokrát pustí do stavby spirálového sloupku, který vyzdí místo malby pěnou. Nejprve místo sloupku řádně vyměří, ze zbytků schodiště v tiny housu si udělá distančníky a rám na zakládání. Na lepicí a zdicí pěnu založí první řadu cihel, kterou pečlivě vyklínkuje do roviny, dorovná cihly do rámu, zapění spáry a nechá zaschnout. 

Libovky Pepy Libického - 10. 12. 2023Stejně bude pokračovat u dalších vrstev, které vždy částečně pootočí. Před založením vrstvy jen použije připravené distančníky. Takto bude stavět až do potřebné výšky, na závěr pak vyspáruje jednotlivé spáry a připevní osvětlovací sloupek, pro který si celou dobu táhl vnitřkem cihel kabel.

Coby Minutový manžel ukáže, jak zaizolovat vlhký sokl u domu. Očistí ho od staré omítky, nanese multifunkční izolační stěrku, vloží do ní flís a přitře ho stěrkou. Vše nechá zaschnout a pak dojde na dvousložkovou multifunkční hydroizolační stěrku.

Libovky Pepy Libického můžete sledovat
v neděli 10. 12. 2023 ve 13:55 na Primě


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Libovky Pepy Libického - 10. 12. 2023:

Libovky Pepy Libického - 10. 12. 2023
Libovky Pepy Libického - 10. 12. 2023
Libovky Pepy Libického - 10. 12. 2023
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !