Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického - 5. 3. 2023

5. 03. 2023 | Televizní tipy
Návody na rekonstrukci, vyrábění, budování i tvoření pro všechny, kteří nevědí, z které strany a jak začít, přináší Libovky Pepy Libického. Kromě větších projektů, ve kterých moderátor a kutil Pepa Libický názorně ukazuje, jak pracovat s nářadím a nástroji i jaké vybrat materiály a technologie, přináší také rubriku Minutový manžel s tipy a triky na drobné domácí úpravy, které ocení opravdu každý. Letos nově nabízí rubriku Lekce pro syna, ve které naučí mladé kutily základy užitečné do života.

V prvním díle nové sezony se Pepa pustí do rekonstrukce kuchyně, a to pěkně od podlahy. Nejprve ho čeká vystěhování nábytku, ale pozor – kuchyňská linka může zůstat na místě. Plovoucí podlaha se totiž pokládá jen k ní, nesmí být linkou zatížená.

Libovky Pepy Libického - 5. 3. 2023Nejprve Pepa zakryje kuchyňskou linku a odstraní podlahové lišty. Sundá po nich zbytky lepidla a zatmelí podklad. Než tmel zaschne, pustí se do renovace židlí – místo přečalounění dodá staré látce nový háv pomocí křídové barvy. Pak přijde na řadu výmalba zdí.

Před pokládkou samotné podlahy Pepa pořádně vyluxuje a vytře. Následně začne pokládat jednotlivé lamely nové podlahy u kuchyňské linky – ve směru od okna ke dveřím. Na závěr dojde opět i na lištování. V rubrice Minutový manžel se Pepa zblízka podívá na rozbité brýle, kterým snadno a rychle slepí zlomenou obroučku.

Libovky Pepy Libického můžete sledovat
v neděli 5. 3. 2023 ve 12:45 na Primě

Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !