8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického 9.4. 2023

9. 04. 2023 | Televizní tipy
Návody na rekonstrukci, vyrábění, budování i tvoření pro všechny, kteří nevědí, z které strany a jak začít, přináší Libovky Pepy Libického. Kromě větších projektů, ve kterých moderátor a kutil Pepa Libický názorně ukazuje, jak pracovat s nářadím a nástroji i jaké vybrat materiály a technologie, přináší také rubriku Minutový manžel s tipy a triky na drobné domácí úpravy, které ocení opravdu každý. Letos nově nabízí rubriku Lekce pro syna, ve které naučí mladé kutily základy, které jim budou jednou v životě užitečné.

Kroupy a další neduhy počasí dávají venkovnímu zábradlí pěkně zabrat. Pepa se tak pustí do kompletní renovace schodiště. Nejprve natře nové stupně z terasových prken terasovým olejem.

Libovky Pepy Libického – 6. dílV mezičase, než zaschnou, se za pomoci brusky zbaví zbytků staré barvy na zábradlí a po jeho očištění ho natře novou barvou ve dvou vrstvách. Výplně zábradlí natře bezbarvou lazurou s UV filtrem. Pak dojde na výměnu nášlapů.

Odmontuje stará prkna, dodělá chybějící část schodnice a bočnici donatře barvou. Pak už připevní nová prkna pomocí nerezových vrutů.

Pokračovat bude jako vždy Minutový manžel. V druhé Lekci pro syna se bude pokračovat ve výrobě letadla. Na řadu přijde lepení.



Sledujte v neděli 9. dubna 2023 ve 12.50 na Primě!!


Zdroj, foto: Prima


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Libovky Pepy Libického 9.4. 2023:

Libovky Pepy Libického 9.4. 2023
Libovky Pepy Libického 9.4. 2023
Libovky Pepy Libického 9.4. 2023
Libovky Pepy Libického 9.4. 2023
Libovky Pepy Libického 9.4. 2023
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !