Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Manželka bojovníka v těžké váze

10. 12. 2009 | Televizní tipy

V oblíbeném pořadu o hubnutí a zdravém životním stylu Jste to, co jíte se tentokrát doktorka Kateřina a inženýr Petr setkají s mladou maminkou Táňou Slavíkovou. Sice nemusí prozatím řešit obezitu, ale několik nadbytečných kil by přece jen moc ráda shodila. Inspirací jsou jí členové vlastní rodiny, kteří už v přímém přenosu jednou hubnuli – proslulí Hrachovcovi ze Souboje v těžké váze.

 

Táňa Slavíková je momentálně na mateřské dovolené a trápí ji váha 75 kg při 170 cm výšky. Nejprve necítila potřebu hubnout, ale poslední dobou ji kilogramy nabyté hlavně po porodu začínají obtěžovat. Motivují ji i ostatní členové rodiny.

 

„Já se zatím cítím dobře, ale běhání za dětmi mi dělá čím dál větší problémy. Navíc vidím u našich chlapů, co může pár kil navíc udělat za paseku se zdravotním stavem. Tak se do hubnutí chci pustit dřív, než bude pozdě!“ říká o sobě Táňa.

 

Její příběh je totiž pokračováním příběhu mužské části rodiny Hrachovcových. Její otec a také muž Jiří se zúčastnili pořadu Souboj v těžké váze. Diváci Jste to, co jíte tak mají jedinečnou možnost opět sledovat jejich příběh a zjistit, zda se jim daří žít zdravě i nadále.

 

Otec a manžel si v průběhu Souboje v těžké váze uvědomili životní hodnoty. Dietu nedrželi, aby zhubli, ale aby si vrátili zdraví. Podobně je na tom také Táňa. Chce být příkladem pro své dva syny i oporou pro tátu a muže.

 

Jak zachytit nadváhu včas a nenechat kila přerůst přes hlavu ukážou divákům odborníci na příkladu Táni Slavíkové již ve čtvrtek 10. prosince od 21.20 na Primě!

 

 Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !