Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nové díly Policie v akci: Přidrzlý zloděj, zachráněná seniorka, pátrání v chatové oblasti, arogantní milovník hudby…

28. 03. 2022 | Televizní tipy
Také v tomto týdnu se Policie v akci bude muset postavit k mnoha případům. Jak si poradí s přestupky i trestnými činy? Zde malá ochutnávka:

Záchrana zraněné seniorky

Hlídka Delta 102 během kontroly dostane z dispečinku hlášení, že se má odebrat na místo popsané oznamovatelkou, tedy do Dělnické ulice. Oznamovatelka prý z balkonu slyší volání o pomoc. Proto to hlídka jede prověřit.

Oznamovatelka na ně čeká před domem. Vysvětluje, že z bytu sousedky slyší volání o pomoc, které je ale stále slabší. Je prý slyšet nejen z balkonu, ale také za dveřmi do bytu. Jak vysvětluje člen hlídky, taková volání jsou poměrně častá. Jedna varianta je volat hasiče a záchranáře, ale také je ve hře časová tíseň.

Policisté se proto rozhodnou dostat se do bytu sami a neztrácet čas. Jeden z policistů vnikne do bytu přes balkon a otevře vchodové dveře. Ihned je zřejmé, že se bude volat záchranná služba. Paní leží na zemi, má poraněnou hlavu a stěžuje si na bolest kyčle.

Paní Sýkorová je velmi ve stresu právě i z obav, že se k ní nikdo nedostane. Vysvětluje, že šla vyvětrat, uklouzla a uhodila se hlavou o roh stolu. Navíc začíná být podchlazená, je tedy třeba dojít pro termofolii nebo použít běžnou deku.

Paní si ale stěžuje, že nemůže do nemocnice, protože je třeba postarat se o kočky. Policisté se tedy domluví se sousedkou, která se postará o domácí mazlíčky a zabezpečí a ohlídá byt. Jinak by si to musela vzít na starost policie.

Dojde i ke ztotožnění oznamovatelky. Odvozem zraněné paní Sýkorové ale případ nekončí. Bude třeba vše zaevidovat. Takže paní oznamovatelka ještě podá vysvětlení na stanici. Ta se velmi zasloužila o záchranu života své sousedky, je třeba ji tedy ocenit, a především vždy dbát na to, co se děje v okolí každého z nás.

Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní
praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů,
přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Na televizních obrazovkách se 28. března v 16.50 objeví

další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních

zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.



Zdroj, foto: Prima


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !