8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oblíbené seriály startují na Nově od 11.1. 2016

2. 01. 2016 | Televizní tipy
Seriály televize Nova se po vánočních svátcích vrátí na televizní obrazovky už počátkem druhého lednového týdne roku 2016. Hned od pondělí 11. ledna se diváci Novy mohou těšit na seriál Ulice. V úterý 12. ledna se po sváteční pauze vracejí hrdinové Ordinace v růžové zahradě 2 a krimi seriál Atentát se poprvé v novém roce objeví v pondělí 18. ledna ve 20:20. Na jaro 2016 si TV Nova připravila novinku v podobě premiérového seriálu Na vodě s Tomášem Klusem a Lukášem Langmajerem v hlavních rolích.

Věřím, že pokračování seriálových hitů potěší všechny jejich fanoušky. Například v Ordinaci v růžové zahradě 2 se diváci dočkají překvapení v podobě několika nových postav, které výrazně vstoupí do děje,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova. „Diváci se také mohou těšit na návrat oblíbeného lékaře Oty Kováře v podání Martina Stránského, který do kamenické nemocnice dorazí z Počátků hned v úvodním díle Ordinace v růžové zahradě 2. Nejen fanoušci Ordinace mohou už od prvního pondělí nového roku sledovat důvody, které ho ve finálových epizodách Doktorů z Počátků přimějí k návratu,“ dodává.

Oblíbené seriály startují na Nově od 11.1. 2016Zajímavé dějové linky čekají i na diváky Ulice. Její hrdinové budou čelit těžkým životním zkouškám, ale budou si užívat i radostné chvíle. Nově se v Ulici objeví i několik postav v podání známých herců. Poslední čtyři díly čekají Doktory z Počátků. Ihned po svátcích v pondělí 4. ledna si divák může užít dvě epizody za sebou a za týden se může těšit na vyvrcholení děje v závěrečných dílech. „Naše seriálové pilíře se zásadně podílely na vysoké podzimní sledovanosti TV Nova. Premiérové díly Ordinace v růžové zahradě 2 dosahují průměrně 36,24% share ve skupině 15-54 a Ulice 35,37% ve stejné cílové skupině. Skvěle si vede i seriál Atentát, který v pondělní večery sleduje průměrně 31,18% diváků 15-54,“ říká Alex Ruzek.

Po vánočních prázdninách se vrátí i zpravodajské a publicistické pořady televize Nova. Střepiny své příznivce znovu přivítají už v neděli 3. ledna. Diváci show Prásk! se mohou na další pikantní novinky ze světa celebrit těšit už ve čtvrtek 14. ledna. Volejte Novu bude v novém roce poprvé v sobotu 16. ledna a Koření se na obrazovkách objeví v sobotu 20. února. Magazín Televizních novin Víkend startuje po zimní přestávce 16. února a kutilům začne své jarní rady předávat pták Loskuták 20. února.

Jako novinku pro jaro 2016 uvede televize Nova premiérový český komediální seriál Na vodě režiséra Milana Cieslara s atraktivním hereckým obsazením. Diváci si užijí zábavnou zápletku v podání Lukáše Langmajera a Tomáše Kluse. Děj se odehrává v hausbótové zátoce na Vltavě uprostřed Prahy. Hlavním hrdinou je pětatřicátník Hugo (Lukáš Langmajer), kterého opustila jeho žena, přišel o práci i o domov a nezbývá mu nic jiného, než se znovu odrazit ode dna a začít znovu a s úsměvem na rtech. Další připravované nové formáty představí TV Nova v průběhu jarní sezony.

Oblíbené seriály startují na Nově od 11.1. 2016


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !