8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 30. díl - 8.6. 2016

8. 06. 2016 | Televizní tipy
30. díl nového televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Jeden Velký mejdan“ a sledovat jej můžete 8.6. 2016. Jánky se připravují na otevření snowparku. Kluci zalitují, že nestihli otevřít svou hospodu. Jenže Mikeovi to nedá a rozhodne se, že udělají jednorázovou akci – zahajovací párty. A to trochu v jiném duchu, než bývá zvykem.

Liu s Hany jim ochotně pomáhají s přípravami. Nejdříve to vypadá na propadák, ale pak začnou chodit lidi z hotelu, kde se jim večírek zdál nudný. A najednou je hospoda kluků plná. Akce se podaří. Veruna se v 30. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 8.6. 2016 nenastěhovala k Markovi kvůli jeho alergii na kočky, a proto to vyřešil radikálně.

Ohnivý kuře - 30. díl - 8.6. 2016Oznamuje Veruně, že si pro kocoura přijede jeho teta, která se o něj moc ráda bude starat. Veruně tedy nic nebrání se nastěhovat. Jako uvítací dárek dostane běžky. Velké nadšení se dá těžko očekávat. Marek vezmu Verunu na večírek do Grandu, ale ta by raději ke klukům. Nakonec se jí Marka podaří přesvědčit a jako většina se přesunou do hospody kluků. Přiopilý doktor Marek předvádí  barmanskou show a má velký úspěch. Veruna je z něj nadšená. I doma se pak Marek chová velmi odvázaně.

A Veruna je v 30. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 8.6. 2016 nadšená ještě víc. Jenže ráno, po vyprchání alkoholu, je to zase ten starý Marek. A Veruna tím vůbec nadšená není. Dokonce chce po Kláře vymyslet něco, proč by se mohla odstěhovat zpět. Ale Marek jí doma překvapí paní úklid. Veruna to bere jako vstřícné a milé gesto. A roztaje.

Rénata stále tlačí Juniora do vztahu se Sabinou. Radí  mu, aby využil večírku v Grandu a navádí ho k tomu, aby si Sabinu odvedl do vily. A když vidí, že Junior mizí z večírku, je velmi spokojená. Jenže pak zjistí, že rozhodně nezmizel se Sabinou. Renáta se velmi zlobí. Junior jejímu tlaku nakonec podlehne. Spokojená je jak Renáta, tak Sabina.    

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2016. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leicthová, L. Polišenská, P. Štěpánek, S. Babčáková, J. Polášek, D. Gránský, B. Seidlová, P. Batěk, L. Krobotová, M. Suchánek, L. Rybová a další.

Sledujte 30. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve středu 30.5. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 30. díl - 8.6. 2016:

Ohnivý kuře - 30. díl - 8.6. 2016
Ohnivý kuře - 30. díl - 8.6. 2016
Ohnivý kuře - 30. díl - 8.6. 2016
Ohnivý kuře - 30. díl - 8.6. 2016
Ohnivý kuře - 30. díl - 8.6. 2016
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
seriál mně bavíSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles