Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 65. díl - Ukradený hotel

12. 12. 2017 | Televizní tipy
65. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Ukradený hotel“ a sledovat jej můžete 12.12. 2017. Klára s Mikem hledají někoho, na nějž by přepsali hotel. Je to jediná šance, jak propustit Jiřího. Chtějí hotel za korunu prodat Burákovi a pak jej zase koupit zpět.

Právník jim to vymluví. Bylo by to příliš nápadné a Jiří by to jistě u soudu napadnul. Beneš se nabídne, že hotel koupí do svého holdingu za běžnou komerční cenu. Když ale jeho právníci chystají transakci, zjistí jednu moc špatnou zprávu.

Ohnivý kuře II. - 65. díl - Ukradený hotelŠtamgasti zaslechnou, že Jarda koupil pálenici a chtějí vědět, kde na to vzal. Jarda jim pod podmínkou, že nikomu nic neřeknou, přizná dědictví. Štamgasti to s Jardou pořádně zapijí, ale druhý den už ví o dědictví snad celé město. A všichni chtějí půjčit! Malvína s Mankou by Jardu nejraději zabily.

Broněk od Kohouta odhání další z jeho milenek. Kohout se rozhodne, že to tak dál nejde a volá exmanželce, aby si pro Broňka přijela. Kohout si dokonce půjčí peníze od Aleny, aby mohl exmanželce zaplatit. Když exmanželka přijede, seznámí se s Alešem a rozhodne se ho sbalit. Kohout se tím chvíli náramně baví.

Karolína objednala do bistra akvárium a do něj vzácné Koi kapry. Problém je v tom, že kapry přivezli o den dřív, něž to akvárium. Což o to, kapři den dva v sudu vydrží. Jíša má ale druhý den pomáhat v kuchyni. A co bude na jídelníčku? Rybí polévka?

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2017. Režie: L. Buchar. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, I. Janžurová, A. Stanková, J. Hána, V. Kopta, M. Preissová a další.

Sledujte 65. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v úterý 12.12. 2017 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek