Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 79. díl - Okradený o všechno

20. 02. 2018 | Televizní tipy
79. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Okradený o všechno“ a sledovat jej můžete 20.2. 2018. Leoš předává Radkovi oficiálně hotel. Radek všem oznamuje, že hotel je narozeninový dárek pro jeho přítelkyni. Vrána se chopí iniciativy a organizuje narozeninovou party.

Radkova přítelkyně ale nedorazí a nebere telefon. Party se ruší. Ráno Radkovi přijde SMS. Yveta se s ním rozchází. Radek má hotel, který nechtěl a nemá ho komu dát. Radkova právnička, ale z Prahy přiváží ještě mnohem horší zprávy.

Ohnivý kuře II. - 79. díl - Okradený o všechnoJarda vypálil první várku Slepičkovice. Je to pivní pálenka a mezi štamgasty má úspěch. Jarda se dme pýchou. Konečně mu něco vychází. V hospodě se ale objeví kontrolor a Jarda mu jednu láhev prodá. Zádrhel je v tom, že láhev nemá kolek. Jardu čeká zklamání, naštvaná Manka a tučná pokuta.

Ve městě je Sekal a chce dostat Robiho. Podaří se mu unést Marylin. Robi by se nechal za Marylin vyměnit, ale Rorejs to nepřipustí. Padne i výstřel a Rorejs Robiho spoutá. Sekal ale i s Marylin míří do Robiho bytu. Holenda chce pozvat posily, ale Rorejs spoutá i jeho. Chce všechno vyřídit sám. Zvládne to? A bude Robi jen nečinně přihlížet?

Kláře skončily všechny starosti a má teď čas na rodinu a cukrárnu. Mike ale spěchá do práce a večer navíc dělá raut na svatbu. Didy spěchá do školy a bude přespávat u kamarádky. Klára jde tedy do cukrárny, ale i tam zjišťuje, že je vlastně přebytečná. Veruna s Pavlínou si vše zorganizovaly tak, aby to zvládaly i bez ní.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 79. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v úterý 20.2. 2018 od 20:15 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !