Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pohádka Anděl Páně 2

24. 12. 2017 | Televizní tipy
Televizní premiéra nejúspěšnější filmové pohádky Anděl Páně 2 posledních let. Se známou dvojicí andělem Petronelem a čertem Uriášem se tentokrát vydáme na napínavou cestu za ztraceným jablkem poznání.

V pohádce Anděl Páně 2 hrají: I. Trojan, J. Dvořák, V. Kerekes, B. Polívka, V. Dyk, A. Čtvrtníčková, J. Bohdalová, J. Bartoška, K. Issová, P. Liška, M. Taclík, V. Preiss a další. Scénář M. Epstein a J. Strach. Kamera M. Šec. Režie J. Strach (Premiéra)

Filmová pohádka Anděl Páně 2 přivádí opět na scénu dvojici fenomenálních pohádkových hrdinů, anděla Petronela a čerta Uriáše v podání Ivana Trojana a Jiřího Dvořáka. Tentokrát jsou vysláni z nebe na zem, aby našli jablko poznání, které se sem jejich přičiněním z nebe zakutálelo.

Pohádka Anděl Páně 2Netuší, že v předvečer svátku svatého Mikuláše se to na zemi čerty a anděly jen hemží a najít pravé jablko nebude také vůbec snadné, zvlášť když musí čelit pozemskému mikulášskému gangu.

Kromě toho se oba hrdinové zamilují do půvabné švadleny Magdaleny a dostanou se do sporu s jejím zlým šéfem a majitelem krejčovství Košťálem.

S pomocí švadleniny malé dcerky a také díky tomu, že Petronel pochopí smysl a význam odpuštění, jejich pozemská mise nakonec přece jen šťastně dopadne. Jednu z nejúspěšnějších pohádek Anděl Páně 2 posledních let natočil podle scénáře Marka Epsteina režisér Jiří Strach.

Pohádku Anděl Páně 2 lze sledovat 24. 12. 2017 od 19 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pohádka Anděl Páně 2:

Pohádka Anděl Páně 2
Pohádka Anděl Páně 2
Pohádka Anděl Páně 2
Pohádka Anděl Páně 2
Pohádka Anděl Páně 2
Pohádka Anděl Páně 2
Pohádka Anděl Páně 2
Pohádka Anděl Páně 2
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !