MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rande naslepo! - Láska bez rozdílu věku

1. 04. 2010 | Televizní tipy

„Je pravda, že lásku můžeš zažít v každém věku. Akorát potom přijde věk, kdy ji sice můžeš zažít, ale už si ji neužiješ,“ tvrdí Miloš Knor. I další díl zábavné seznamky Rande naslepo! se opět ponese v duchu jeho břitkého humoru. Prokážou pikantní otázky na tělo, že účastníci čtvrtého dílu v takovém věku rozhodně nejsou?


Do hledání pravé lásky se tentokrát pustí Nikol, Petra a Ivona, tři půvabné dámy, které budou vybírat mezi dvěma docela odlišnými pány. Zvolí na základě odpovědí spíše sportovního Romana, nebo usedlejšího Antonína? Nikol je usměvavá nenapravitelná romantička, co si myslí, že mužům zkrátka nerozumí. O trochu ráznější Ivona má předem jasno, že chce muže, který není maloměšťák a rád ji doprovodí do kina. A Petra zase hledá partnera, s nímž je radost posedět u kávy
a konverzovat.

Budou pro dámy nabízení pánové příjemným překvapením? Na výběr mají hned dva záhadné sympaťáky. První je rockový fanoušek Roman, který má slabost pro ženy s krásným pohledem a úsměvem. Antonín by si naopak přál především ženu do nepohody, co by s ním sjížděla řeky. Kdo dámy zaujme natolik, že jej pozvou do ožehavého kola, v němž se bude probírat ložnicové téma?


V otázkách na tělo se mají diváci i tentokrát na co těšit. Jak se účastníci staví ke klišé typu „na velikosti nezáleží“ nebo „dnes ne, bolí mě hlava“? A jak se s těmito situacemi vyrovnává ve svém soukromém životě Miloš Knor? Proč má raději milování než sex?


Zda hlavní finalisty opravdu čeká krásný život ve dvou a jak si poradí s prvním rande, sledujte již ve čtvrtek 1. dubna od 20.00 na Primě!
 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
včera jsem to Nicole aa Romanovi moc přála.....moderátor je super, super hlášky Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles