Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17.9. 2023

17. 09. 2023 | Televizní tipy
Oblíbený hobby magazín plný rad a nápadů pro všechny chataře, chalupáře, zahrádkáře, chovatele a pěstitele i všechny, které zajímají moderní trendy v bydlení. RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ s Oldřichem Navrátilem a Evou Borskou přináší do vašich domácností pravidelně každý týden chvíle pohody v nedělní poledne.

Množení rostlin je další úrovní vlastního pěstování. Zahradník po ruce proto ukáže, jak na něj od semínek přes roubování po řízkování. Zaměříme se na praktické fungování domu po instalaci fotovoltaické elektrárny. Nanášení silikonu správně je rychlé a efektivní. Pokud to však neumíte, dokáže se to proměnit v noční můru. Minutový manžel – lekce pro ženy ukáže, jak na to jít správně. Ekologický, jednoduchý a efektivní systém čištění odpadních vod bez chemie. To je kořenová čistírna, kterou podrobněji představíme.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17.9. 2023Žena za ponkem tentokrát zrenovuje starou komodu, kterou designově doplní šuplíky ve vzhledu starých cestovních kufrů. Podíváme se na chov nejstaršího českého národního plemene starokladrubského koně a představíme jeho povahu i barevné varianty. Rubrika Beze ztrát vykouzlí domácí pappardelle vařené na grilu s houbovým pestem. Máte na své zahradě stromy? Pokud ano, poradíme vám, jak jim co nejefektivněji pomoci překonat dlouhá období sucha.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby, vyznavače příjemného, bezpečného bydlení. S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Evou Borskou, Markétou Mayerovou, zahradníky Michalem Plundrou, Lenkou Šulcovou a Tomášem Trejbalem, veterinářkou Míšou Riedlovou, kutilkou Lídou Garciou a kuchařem Lubošem Rychvalským.

Další díl hobby magazínu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte v neděli 17. 9. 2022 v 11.55 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17.9. 2023:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17.9. 2023
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17.9. 2023
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 17.9. 2023
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !