Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 24. 3. 2024

24. 03. 2024 | Televizní tipy
Legendární magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře, kutily a všechny, kdo chtějí pohodlně bydlet, příjemně relaxovat či zdravě žít. Pořad s Oldřichem Navrátilem a jeho kolegy, plný sezónních rad, tipů a názorných ukázek. Vaše chvíle pohody v pravé nedělní poledne! 

Vrátíme se ke kořenům Velikonoc, připomeneme si jejich význam a poselství, pomůžeme se zdobením velikonočního stolu a zaměříme se i na význam barev vajíček. Tématu se bude držet i naše Žena za ponkem, která v dílně vyrobí dekoračního velikonočního zajíce ze starého prkna. Čerstvý hrášek je nejlepší ze záhonku.  Poradíme proto, jakou vybrat odrůdu a jak na jeho výsev. Sní váš pejsek občas něco, co by rozhodně neměl? Naučíme vás hru „tvoje volba“, díky které se to rychle odnaučí.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 24. 3. 2024Známé přísloví praví: „Březen, za kamna vlezem. Duben, ještě tam budem.“ S topnou sezónou se proto ještě neloučíme a přineseme přehled druhů pelet a briket. Poradíme, na co se zaměřit při výběru kytary pro děti i dospělé, i jak ji seřídit. Je správný čas na péči a vyčištění otevřených vodních ploch v zahradě. Vysvětlíme, jak na to, i proč jsou pro nás tyto biotopy velmi důležité. Minutový manžel v Lekcích pro ženy předvede, jakým způsobem se dá vydlabat dřevo, a vyrobí rovnou dřevěnou lžíci.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby, vyznavače příjemného, bezpečného bydlení. S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Markétou Mayerovou, zahradníky Michalem Plundrou, Lenkou Šulcovou a Tomášem Trejbalem, (ne)cvičitelem psů Tomášem Nushartem, kutilkou Lídou Garciou, odbornicí na úklid Kateřinou Brožovou a kuchařem Lubošem Rychvalským.

Další díl hobby magazínu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte v neděli 24. 3. 2024 v 11.55 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 24. 3. 2024:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 24. 3. 2024
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 24. 3. 2024
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 24. 3. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !