8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 5. díl

3. 04. 2022 | Televizní tipy
Vaše chvíle pohody v nedělní poledne! S užitečnými radami a praktickými nápady přichází do vašich domácností pravidelně každý týden oblíbený hobby magazín RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ s Oldřichem Navrátilem a Evou Borskou.

Většina z nás nemá doma úplně ideální podmínky pro sadbu zeleniny. Poradíme, jak i tak podpořit její vitalitu a kvalitu. Jak jinak než Na Míru vyrobíme tentokrát netradiční a efektní rohovou poličku.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 5. dílChcete-li pro zdraví své kočky udělat maximum, je třeba pečovat o její srst, drápky a zoubky a především dbát na správné krmivo.

Pokud i vy patříte k lidem, kteří si kominíka zvou na podzim a jen kvůli čištění komínu, vyvedeme vás z omylu a ukážeme, co vše kominík dělá. Představíme pařezování neboli výmladkování či kopicování, tedy využívání síly stromů neustále obrážet a získávat z nich dřevo na otop.

S Lubošem Rychvalským Beze Ztrát zpracujeme ztvrdlý rohlík do posledního drobečku. Ukážeme, že minisad si můžete pěstovat i na terase nebo balkonu v nádobách a není to nic složitého.

Pokud toužíte po dokonalém trávníku, poradíme, jak se v něm zbavit širokolistých plevelů.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby, vyznavače příjemného, bezpečného bydlení.

S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Evou Borskou, Markétou Mayerovou, s hercem a kutilem Mírou Noskem, zahradními experty Ludmilou Duškovou a Honzou Kopřivou, veterinářkou Míšou Riedlovou a designérkou džungloidních zahrad Radkou Votavovou.


Magazín RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 5. díl sledujte v neděli

3. dubna 2022 v 11.50 na Primě!!




Zdroj, foto: Prima


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 5. díl:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 5. díl
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 5. díl
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 5. díl
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 5. díl
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !