Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozpal to, šéfe - 1. 6. 2021

1. 06. 2021 | Televizní tipy
Sedmá řada populárního pořadu se bude odehrávat tradičně na statku, nepřijdeme však ani o výlet do krásné české krajiny. Tentokrát se Zdeněk rozhodne pro neotřelé kombinace a jejich jednoduché zpracování nabídne i vám.

Nejprve se dozvíme zajímavý tip: „I s malým grilem se dá dělat velikánské divadlo,“ prohlásí šéf a vrhne se na přípravu tortilly z panenky se zeleninou a zakysanou smetanou. Nakonec ovšem zapečenou s čedarem, který by na ni Mexičan rozhodně nedal.

Rozpal to, šéfe - 1. 6. 2021Následně připraví uzené kuře se zeleninovým salátem a domácí hořčicovou majonézou. Sbíhat sliny se budou nejen štábu, ale také Zdeňkovu psovi, který bude postaven do role hlavního ochutnávače. Jak správně kuře vykostit a vyudit? Zdeněk tvrdí, že gril chyby snese, ovšem kuchař má k přípravě jídla vždy přistupovat tak, jako by tvořil něco nezapomenutelného. Že jen tak se nakonec podaří skvělá variace pro talíř a ústa.

Což takhle dát si steak? To je, oč běží v tomto díle, a Zdeněk jej připraví ze stařeného masa. Jak tvrdí, takto připravené maso snese pepř a sůl – a je dokonalé. Stačí k němu jen něco málo grilované papriky a je hotovo. Aneb důkaz toho, že na surovinách záleží.

Vsuvkou pro milovníky piva bude rozhovor s výčepní. A také zjištění, že pivo se netočí, ale čepuje! Pozor na to, až si budete příště objednávat. Každý díl završíme sladkou tečkou, kterou šéf připraví spolu s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Společně divákům předvedou, že i na grilu se dají jednoduše připravit lahodné dezerty. Tentokrát to bude clafoutis s třešněmi, tedy francouzská příbuzná české bublaniny. Jaký bude výsledek? Uvidíte už v úterý.

Bavte se, inspirujte, grilujte. Vše se vám bude hodit, pokud se s ohledem na roční sezonu rozhodnete rozpálit gril.

Další díl skvělého šéfa je tady. Jestli chcete o grilování vědět to, co vám zatím zůstalo utajeno, sledujte Rozpal to, šéfe! v úterý 1. 6. 2021 ve 22.55 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rozpal to, šéfe - 1. 6. 2021:

Rozpal to, šéfe - 1. 6. 2021
Rozpal to, šéfe - 1. 6. 2021
Rozpal to, šéfe - 1. 6. 2021
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !