Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.05. 2024
Dnes má svátek Maxmilián
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 1.11. 2013

1. 11. 2013 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 1.11. 2013, bude opět plná zajímavých hostů. Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka, spisovatelka a exmanželka Vladimíra Železného, s nímž má syna Jakuba Železného, Marta Davouze – Železná, a další „blbá blondýna z internetu“ Nicky Tučková se představí v Show Jana Krause s datem 1.11. 2013.

Show Jana Krause – 1.11. 2013:


Bohuslav Sobotka
-  předseda ČSSD, pod jehož vedením vyhráli sociální demokraté volby, v sobotu se však Michal Hašek a další sociální demokraté sešli s prezidentem Zemanem a na základě této schůzky vyzvali Sobotku k rezignaci. Ten ji odmítá.

Show Jana Krause 1.11. 2013Marta Davouze - Železná - spisovatelka, zakladatelka společnosti Franze Kafky, bývalá manželka Vladimíra Železného, maminka dvou synů (jeden z nich Jakub Železný). Autorka knihy Dům v Bretani, která právě vychází. Marta žije v Bretani, kde se podruhé provdala.
 
Nicky Tučková -  hvězda internetu, kde už ji viděly miliony  lidí. Lámanou “angličtinou” sděluje světu v klipu Rich Boy, jak si najde boháče, odkopne ho a bude šťastná, nebo že chce pomoct expremiérovi Nečasovi. Nicky je ve skutečnosti ostravská herečka Táňa Malíková a její zdánlivě osobní prezentace je virálním videem - v tomto případě reklamou pro jistou společnost zabývající se finančním poradenstvím.

Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause
uvidíte v pátek 1.11. 2013 od 22.20 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !