Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 16.12. 2020

16. 12. 2020 | Televizní tipy
Jiřina Bohdalová, herečky a covidové dobrovolnice Sarah Haváčová a Kateřina Pechová a podnikatel Alessandro Pasquale se představí v Show Jana Krause.

Show Jana Krause – 16. 12. 2020 – hosté:


Jiřina Bohdalová – jestliže má naše země žijící hereckou legendu, je jí bezpochyby Bohdalka. Je to až neuvěřitelné, ale první dáma českého filmu i divadla za pár měsíců oslaví devadesátiny. U příležitosti svého jubilea vydala Jiřina Bohdalová nedávno dvě knihy – autobiografii „Můj život mezi slzami a smíchem“, kde vzpomíná na své největší role (např. Ucho, Dáma na kolejích, Světáci, Nesmrtelná teta, Fany), a nevyhýbá se ani osobnímu životu.

Show Jana Krause 16.12. 2020Druhou je „Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová“, kde o ní vyprávějí české osobnosti, třeba Simona Stašová, Jiří Suchý, Dagmar Havlová, Josef Somr, Viktor Preiss, Karel Šíp, Zlata Adamovská, Jan Hrušínský, Martin Dejdar, Zdeněk Zelenka, Jiří Lábus, Aňa Geislerová a mnozí další. V závěru první knihy o současném životě říká: „Snažím se být potřebná dceři i vnukům. Zdokonalovat se ve vaření, když už se nezlepším na jevišti.

Pečovat o zahradu a naučit se ty digitální věci, abych si mohla povídat přes Skype se sestrou, která žije ve Stockholmu. Vídat se často nebo aspoň pravidelně s lidmi, které mám ráda. To považuji vedle rodiny za nejdůležitější.“ Vystoupení Jiřiny Bohdalové v SJK je jediným jejím veřejným vystoupením za hodně dlouhou dobu.

Sarah Haváčová a Kateřina Pechová
– herečky a dobrovolnice na covidovém oddělení. „Lidi, kde jste?“ volala herečka Sarah Haváčová ze svého Instagramu, když v druhé vlně pandemie nastoupila jako dobrovolnice do covidového centra jedné z pražských nemocnic. Tuto její výzvu vyslyšela její kolegyně Kateřina Pechová.

Do té doby se moc neznaly, přesto se rozhodly společně pomáhat zdravotníkům v první linii. „Já si kromě jejich pracovního nasazení nesmírně cením toho, jak mě nechali otevřeně nakouknout pod pokličku a umožnili mi alespoň částečně s nimi v tom hrnci vařit. Což miluju a je to jeden z důvodů, proč jsem šla dobrovolničit.“ Po obdivuhodném dobrovolnickém angažmá se už obě mladé herečky nemohou dočkat, až se budou moci vrátit tam, kam patří – na jeviště divadel.

Alessandro Pasquale – generální ředitel společnosti Mattoni 1873. Studoval v Miláně a Parmě, poté nastoupil do rodinné švýcarské firmy na výrobu cukrovinek. Do České republiky ho přivedl podnik, který tu jeho italská rodina získala v 90. letech. Alessandro Pasquale se sem definitivně přestěhoval v roce 2003, aby firmu po svém otci převzal.

Dnes je jednou z nejsilnějších značek a Pasquale patří k nejúspěšnějším byznysmenům u nás. V současnosti své schopnosti investuje do budoucnosti, v níž by podle něj měly být PET lahve zálohovány, čímž by si životní prostředí výrazně oddechlo. „Zálohový systém je pro nás pořád velké téma a příspěvek k řešení nižší ekologické stopy. Rozběhli jsme s partnerským e-shopem pilotní program takového systému a s výsledky jsme spokojeni,“ uvedl k tématu v nedávném rozhovoru.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 16.12. 2020 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !