Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause - Předpoví želva Magdalena výsledek hokejového mistrovství?

8. 04. 2011 | Televizní tipy
Herečka Dana Morávková, podnikatel Karel Janeček a Roman Grešák s želvou Magdalenou budou hosty Jana Krause. Jak vzpomíná známá herečka na svou nejznámější roli seriálové potvory? Jak vydělat biliardu korun? A jak si žije unikátní dvojhlavá želva?

Dozvíte se v premiérovém třicátém druhém díle Show Jana Krause v pátek 8. dubna ve 21.50 na Primě.

Herečce Daně Morávkové připomene Jan Kraus její nejznámější roli – Andreu Rubešovou. „Hrála jste takovou potvoru. Já hrál obvykle něco mezi lotrem a blbem. Projevuje se nějak v soukromí, že jste hrála mrchu?“ zajímá se. „To byste se musel zeptat manžela. Myslím ale, že nikdo není černý ani bílý.“ Prozradí také, že její nová seriálová role je jiná, velmi empatická a sympatická lékařka. „Žijete s manželem zdánlivě spořádaně dlouhou dobu. Jste spořádaní i doma?“ zabrousí do soukromí herečky moderátor. „Nevím, jestli to je normální, ale jsme spolu 15 let. Ale taky se někdy pohádáme,“ svěří se Dana.

A co by si známá a obsazovaná herečka v rámci svého televizního působení přála? „Byla bych nejradši, kdybych byla herečka takového formátu, abych si mohla vybírat role ve všech televizích.“ Nakonec ještě prozradí, že studovala sportovní gymnázium a odmalička chodila na balet.
„Vy jste odjakživa taková trochu hyperaktivní a dokonalá. Jako moje sestra. Než já jsem ráno vstal, ona odešla, odtančila nějakou soutěž, vyhrála, a když se mě pak ptala, co jsem přes den dělal, nevěděl jsem, co na to říct," pobaví nakonec Jan Kraus.

Podnikatel, matematik a zakladatel Nadačního fondu na podporu boje proti korupci Karel Janeček studoval a pracoval v USA a působil také v rakouské Akademii věd. „Jsme v Praze, ale počítači jsme připojeni ve Spojených státech v různých městech. Celý svět s námi obchoduje, někdo prodává, někdo kupuje, na tom my vyděláváme. V našich obchodech jde o milisekundy, takže náš počítač musí fungovat se spojením 3 milisekundy,“ vysvětlí, v čem spočívá jeho podnikání. Jana Krause zajímá také to, proč založil Fond na podporu boje proti korupci. „Mám to tady rád a rád řeším věci, které mi vadí, a hlavně jsem nezávislý. Na vládě, na politice, na téhle zemi, tak neriskuju, když někoho naštvu. Obchoduji jen na zahraničních trzích,“ prozradí a pokračuje: „Když si korupční dopady spočítáte, je to ta nejubožejší krádež. Kdo jede v korupci, je příživník, který nic neriskuje. Každý v tomto státě kvůli korupci dluží 10 tisíc korun,“ spočítá matematik a vyjádří Janu Krausovi obdiv za to, že měl odvahu se s ním zapojit do činnosti protikorupčního fondu. Toho překvapilo, že se první

tiskové konference fondu zúčastnil také americký velvyslanec. Dozví se, že šlo o iniciativu americké strany. „Amerika je s námi, tak to vyhrajeme!“ optimisticky skončí moderátor.

Majitel kavárny Roman Grešák je také majitelem unikátní želvy Magdaleny, která má pět končetin a dvě hlavy. Je slavná tak, že se už dostala i na stránky známého The Sun. „Stala se maskotem Mistrovství světa v hokeji, že?“ potvrzuje si informaci Jan Kraus. „Zatím jsme v Žilině, tam je maskotem mého podniku, je tam vystavená ve svém teráriu,“ prozradí pyšný majitel zvířecího unikátu.

Moderátora zajímá, jak si želva žije. „Někdy jedna hlava spí a druhá žere, někdy žerou obě hlavy a někdy obě spí,“ pobaví jej popis života jedinečné želví slečny. „V tom jednom krunýři musí být teda někdy veselo,“ podotkne a dál se zajímá, jakým způsobem se Magdalena bude podílet na hokejovém mistrovství světa. Bude prý také hlasovat. „Je jediná želva na světě se dvěma hlavami a s pěti končetinami,“ chlubí se její majitel a svěří se, že neví, jakého věku se dnes desetitýdenní želva může dožít. Studii na téma dlouhověkosti dvouhlavých želv totiž zatím neobjevil. „Tuhle želvu si člověk může prohlížet celý den,“ konstatuje nakonec Jan Kraus.


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Show Jana Krause - Předpoví želva Magdalena výsledek hokejového mistrovství?:

Show Jana Krause - Předpoví želva Magdalena výsledek hokejového mistrovství?
Show Jana Krause - Předpoví želva Magdalena výsledek hokejového mistrovství?
Show Jana Krause - Předpoví želva Magdalena výsledek hokejového mistrovství?
Show Jana Krause - Předpoví želva Magdalena výsledek hokejového mistrovství?
Show Jana Krause - Předpoví želva Magdalena výsledek hokejového mistrovství?
Show Jana Krause - Předpoví želva Magdalena výsledek hokejového mistrovství?
Show Jana Krause - Předpoví želva Magdalena výsledek hokejového mistrovství?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle