Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.05. 2024
Dnes má svátek Maxmilián
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 108. díl - Děti jsou radost

25. 05. 2021 | Televizní tipy
108. díl televizního seriálu Slunečná můžete sledovat 25. 5. 2021. Jakub a Zavařil spolu domlouvají krádež, kterou má pro Zavařila Jakub provést. Jakub chce sto tisíc a Zavařil mu je slíbí.

Když ale ohlédne Jakub prostor, kde jsou veteráni vystavení, tak zvedne cenu na sto padesát. Zavařil mu je opět slíbí. Běta a Karolína s nelibostí sledují, jak se Jakub se Zavařilem vybavuje. Jsou si jisté, že jde o nějakou levárnu. Běta Jakuba varuje, aby neudělal nějakou hloupost, mohl by skončit ve vězení.  

Slunečná - 108. díl - Děti jsou radostJakubovi je to jedno. Nakonec musí Běta použít svoje schopnosti a Jakuba uspat. Jakub je naštvaný, ale když se dozví, že policie všechny zloděje sebrala, tak je rád.

Týna a Jakub spolu poprvé mluví o dítěti. Týna je mile překvapená, že Janek se na dítě cítí. Domluví se, že začnou na dítěti pracovat. Jenže nejdřív společně hlídají Vašíka a pak i Haničku.

Obě děti jim dávají pěkně zabrat, takže nakonec vyhodnotí, že ještě chvíli počkají.
Janička se domluví s Kratinovýma, že bude chodit do školy, aby měla maturitu. Že půjde na vysokou jim slíbit nemůže, ale střední dodělá. Kratinovi si oddechnou.

Julie se po dokončení filmu musí věnovat fotografování a rozhovorům. Jenže se jí všichni ptají na to stejné a Julie je otrávená.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie J. Polišenský

108. díl oblíbeného pořadu Slunečná
můžete sledovat 25. 5. 2021 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !