Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 28. díl - Jeden z nás

5. 05. 2020 | Televizní tipy
28. díl nového televizního seriálu Slunečná nese název „Jeden z nás“ a sledovat jej můžete 5.5. 2020. Týna ještě stále neví, že je Janek Linhart. Týna Janek – jejich vztah je v pohodě. Janek navrhuje, aby nechali udělat geologický průzkum i na pozemcích, které sousedí s těmi, na kterých je uzávěra. Aby to nevypadalo, že jílové podloží je jen na pozemcích, kde je uzávěra.

Při řešení problémů s pozemky se začnou líbat a už už to vypadá že skončí v posteli. Ale Janek začne Týně vysvětlovat, že ji miluje a chce ženu na celý život. A klidně počká, až to bude Týna cítit stejně. Takže ze sexu není nic. Týna to ná-sledně rozebírá s Julií, která ji přesvědčuje, aby konečně přestala přemýšlet a vrhla se do vztahu s Jankem. Týnu dárek od Štěpána nalomil, ale po rozhovoru s Julií jí definitivně docvakne, že Štěpán je minulost.

Slunečná - 28. díl - Jeden z násTýně volá Sylva, dozvěděla se o geologickým průzkumu a zuří. Týna opět zva-žuje, že by Štěpánovi odpustila. Protože bude potřebovat peníze. A nechá se od Štěpána políbit. Janek vymyslí, jak udělat geologický průzkum taky, aby to ne-vypadalo účelově. Podají odvolání. A v noci se Týna rozhodne, že to s Jankem zkusí, skončí v posteli.

Štěpán - hučí do něho Satrapa, aby něco udělal a zachoval se jako chlap. Protože Janek mu jede po Týně! Štěpán přiznává, že byl Týně nevěrný a Janek mu za-chránil život, takže se s ním prát nehodlá. Satrapa ho ale přesvědčí, aby Týně dal najevo, že to s ní chce ještě zkusit. A hned za tepla to řekne Frantovi a Kratinovi. Franta má obavy, že se to Lídě nebude líbit, ale Kratina ho podporuje. Štěpán chce Týnu nějak oslnit, tak si potřebuje půjčit od Franty peníze. Pak jde za Tý-nou a vyzná jí lásku.

Týna je na něho naštvaná, taky proto, že to není tak dlouho, co Lída před všemi označila Týnu za děvku a Štěpán se jí nezastal. Štěpán ji chce políbit, ale Týna nemá zájem. Ale Štěpán to tak nepochopí. A koupí Týně čtyřkolku. Týna mu jde vrátit klíček od čtyřkolky, ale Štěpán do ní před Satrapou hučí, takže si Týna klíček nechá. Satrapa v tom vidí pro Štěpána šanci, ale Štěpán si už tak jistý není. Lída přijde na to, že koupil Štěpán pro Týnu čtyřkolku a když se dozví, že by to s ní chtěl dát Štěpán zase dohromady, tak zuří. Štěpán jí nakonec vyčte, že je to všechno její vina. Na slíbené rande ale večer přijde místo Týny Julie a vrátí Štěpánovi klíče od čtyřkolky. Je jasné, že Štěpán nemá šanci.

Tom řeší problémy s Matějem, který rozbil Slaninovi okno. Matěj lže a vymlou-vá se, ale Vetrák se Slaninou ho usvědčí, protože házel kamení dokonce i na ně. Matěj se nakonec přizná, důvodem bylo, že je naštvaný na Toma, protože mu nedovolil, aby byl u babičky Plesníkové. Běta a Profesor Tomovi radí, aby na Matěje nekřičel, ale promluvil si s ním jako chlap s chlapem. Zároveň uznávají, že manipulovat Matěje proti vlastnímu tátovi je hnus.

Když s klukama promluví, tak z Matěje vypadne, že se na statku nudí. Tom sli-buje, že si na ně bude dělat víc času. Profesor a Běta nachytají Toma, jak volá lichváři. Běta je naštvaná, vždyť sama Tomovi nabízela peníze. Oba ho přesvěd-čí, aby lichváře zrušil. A vymyslel pro kluky zábavu, která nebude stát peníze. Tom vymyslí pro kluky a jejich kamarády ze třídy bezva bojovku v lese.

A s pomocí profesora ji realizuje. Kluci jsou nadšení a spolužáci jim závidí.
Roman informuje rozzuřeného Matějku, že na pozemcích je stavební uzávěra. Matějka zuří, nejde mu do hlavy, že by si Týna jen tak z ničeho nic objednala průzkum. Je si jist, že je to schválně, aby nemohli pozemky koupit. Určitě v tom má prsty Janek, Týnu by nic takového nenapadlo. Matějka nechápe, proč jim Janek hází klacky pod nohy, vždyť přece respektovali, že do toho obchodu Ja-nek nechtěl jít, tak do něho šli sami.

Matějka chce okamžitě mluvit s Johnem. John si podá Janka, vyčítá mu, že kazí byznys plán firmě. V žádném případě nevyhodí Romana, naopak je v ohrožení Janek. A Roman ujišťuje Linharta, že ať se stane cokoliv, bude stát na jeho stra-ně. Vilda tentokrát už urgentně prosí Janka, aby konečně Týně a Sylvě řekli, jak to s nimi je. Vilda má totiž problém, Sylva se chce vdávat.


O seriálu Slunečná:


ČR 2019. Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár a další. Režie L. Kodad

28. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 5.5. 2020 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !