Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 39. díl - Velký trable s malým polem

3. 09. 2020 | Televizní tipy
39. díl nového televizního seriálu Slunečná nese název „Velký trable s malým polem“ a sledovat jej můžete 3.9. 2020. Veterinář má úspěch s Doubravkou, která díky jeho metodě zabřezla. Prosí Týnu, jestli by nemohl inseminovat další krávy.

Aby si mohl požádat o patent a publikovat výsledky, musí mít popsaných dost úspěšných vzorků. A do toho má pocit, že se mu Julie vyhýbá, což mu Týna vysvětlí nemocí Štěpána. A Julie mu zavolá. Jdou do pizzerie a dají si pusu.

Slunečná - 39. díl - Velký trable s malým polemŠtěpána bolí záda, myslí si, že se prochladil. Zdeněk ho žene do nemocnice na vyšetření, ale Štěpán-podpořený Lídou a Frantou nikam nejede. Julie ho dovede za Bětou, která ho hned žene do nemocnice, protože má ledvinovou koliku.

Když se to dozví Lída, hned za ním jede, protože se bojí, aby neprasklo, že Štěpán není Franty. Situace vypadá vážně, protože Štěpán si tu svoji jednu funkční ledvinu poškozuje pitím.

Takže radí Lídě, aby sehnala biologického otce Štěpána pro případ, že by byla nutná transplantace. Julie ale vše řekne Frantovi, který tvrdí, že genetické testy v nemocnici pomotali, takže je Štěpán jeho a v případě nutnosti mu ledvinu dá. A Franta o špatných výsledcích řekne i Kratinovi. Naštěstí se Štěpánova ledvina vzpamatuje, takže transplantace není nutná.

Denisa si začíná Linharta omotávat kolem prstu. Chlubí se kamarádkám, které jí radí, aby si od něho nechala koupit koně. Hana Linharta varuje, že s ním začíná Denisa manipulovat, ale bez úspěchu. Linhart koupí Denise statek s koňmi.

Kratina se dozvídá, že Peterka, od kterého měl pronajatá pole je pronajal Zavařilovi, protože mu dal o 30% víc. A navíc mu dal peníze na rok dopředu. Kratina ale už pole zoral. Peterka mu dává peníze od Zavařila, aby nebyl škodný. Kratina se dozvídá, že Strnad svoje pole prodal Týně. Janek řeší, co udělá s poli od Strnada, protože jsou stále vedeny jako zemědělská půda.

Zavařil od něho chce pole koupit, dokonce mu vyhrožuje kontrolou z pozemkového fondu. Ale Janek mu je neprodá. Janek se ptá Týny, jestli má pro pozemky využití, ale nemá. Janek řekne Týně, že prodá pozemky Zavařilovi, protože zvýšil cenu. Týna nesouhlasí a pohádají se. Janek slyší, že Janička se ptá Týny na pole a řekne jí, aby se za ním Kratina zastavil.

Janek mu pronajme pole na 5 let, za 4000 za hektar. Kratina je rád, ale bojí se, co bude, až se to dozví Lída. Zavařil nabízí Jankovi 10% navíc, ale Janek to odmítne. Týně se nelíbí, s kým Janek obchoduje a rozejde se s ním, ale vzápětí se od Vildy dozví, o kolik Janek přišel, když s Predragem skončil. Omluví se Jankovi a jsou zase spolu.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie M. Tomažič

39. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 3.9. 2020 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !