Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Už dost šéfe 4.12. 2013

4. 12. 2013 | Televizní tipy
Tento díl pořadu Už dost, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem v roli gastronomického revizora bude z několika důvodu velmi netradiční. Jedním z důvodů bude ten, že v tomto díle navštíví dvě restaurace, které obě patří k tomu nejlepšímu, co Zdeněk v populární sérii Ano, šéfe! vůbec navštívil.

A tak jeho první cesta – na kole – povede na Šumavu, kde se ve speciálním dílu pomáhal vylepšit podnikání v restauračním byznysu hned dvěma podnikům. Prvním z nich byla restaurace na zámku Kněžice, kterou však dánští majitelé rok po natáčení zavřeli, zato druhá navštívená restaurace – U Štěpána – stále funguje, a co víc – bude ještě mnohem lepší než dříve.

Už dost šéfe 4.12. 2013Manželé Štěpán a Zdenička Rudovi využili Zdeňkových dobře míněných rad a podnikání se jim daří – mají přistavěno, ze čtyř zaměstnanců dvacet, každý ví, co má dělat, a dělá to dobře. A jaký je ten správný recept? Na to odpoví manželka Štěpána, Zdenička: „Děláme to tak, abysme se z toho neposrali, jak nám poradil Zdeněk!“ a se smíchem v pořadu Už dost, šéfe s datem 4.12. 2013 dodává, že Štěpán na sobě velmi zapracoval, jak profesně, tak v osobním životě.

Diváci ho nepoznají, je štíhlý a úspěch z něho vyzařuje. A tak i jídlo, které Zdeňkovi v pořadu Už dost, šéfe s datem 4.12. 2013 předloží, sklízí jen samou chválu – ať jde o letního pstruha, žebra nebo domácí hamburger. Zdeněk pak manžele vyšle na výlet, prý že jejich restauraci převezme – pod touto záminkou se ale jen snaží dozvědět, jaký je Štěpán šéf.

Zdeněk pak ještě navštíví kuchaře ze zámku v Kněžicích, kteří mají v Sušici pronajatou vlastní restauraci, zasměje se výhodám podnikání, které mu jeden z majitelů vysvětlí, U Štěpána vymění samolepky s hvězdičkami a míří dál. A protože ke Štěpánovi přijel na kole, do Lednice, do restaurace U Tlustých, jede pro změnu vlakem. Andrej, majitel restaurace, ho u nádraží čeká s koňským povozem a od té doby už Zdeněk jen žasne.

Nad tím, jak velký podnik Andrej za tři roky vybudoval, nad počtem vydaných jídel denně, nad kvalitou a přístupem, vlastně nad vším, až je známý kritický šéfkuchař tak trochu rozladěný: „Tady prostě není co vytknout!“ Pochutná si na domácí polévce, telecím jazyku a konstatuje: „…ten Andrej to asi opravdu myslí vážně!“ A tak poté, co Andrej Zdeňkovi ukáže prodejnu vlastních uzenin a jejich výrobnu, Zdeněk předává manželům Tlustým další samolepku a dojme všechny slovy, že ho poprvé mrzí, že má jen tři hvězdy…

Kolik jich nakonec budou mít v restauraci u Tlustých celkem? Co všechno jim ještě Zdeněk poví? A jak zní tři výhody vlastního podnikání kuchaře ze Sušice? Co poví na adresu svého šéfa zaměstnanci U Štěpána? Dívejte se na show Už dost, šéfe ve středu 4.12. 2013!

Sledujte nový pořad Už dost, šéfe! opět ve středu 4.12. 2013 na Primě

Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Už dost šéfe 4.12. 2013:

Už dost šéfe 4.12. 2013
Už dost šéfe 4.12. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak to si pozriem, či naozaj nemal Polrajch zrazu niekoho pre niečo zvoziť.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles