Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava Hanušová

25. 09. 2012 | Televizní tipy
Dvě večeře v jednom večeru, humor laskavý i černý, dobré jídlo a pití. Hvězdy zářící i ty už trochu pohaslé, které si ale rádi připomeneme. V úterý 25.9. 2012 se na diváky VIP Prostřeno těší frontman skupiny Olympic, která letos oslaví padesát let své činnosti, čerstvý tatínek čtvrté dcery, skladatel, hudebník a producent Petr Janda.

Možná přijde i kouzelník, ale určitě přijde legenda televizní zábavy Jaroslava Hanušová, zvaná Jaruš. Paní Jarka je už v důchodu, ale díky filmům Jaroslava Trošky a populárním scénkám je na obrazovce občasným hostem.

VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava HanušováDruhým mužem v tomto VIP týdnu je moderátor Martin Severa, který bude prostírat ve čtvrtek 27.9. 2012. Svůj život si neumí představit bez sportu. Dříve běhával, nyní vyráží na kole do Krčského lesa a večer doma ochutnává dobrá vína. Jako poslední uvaří stále velmi půvabná Lucie Zedníčková, která hraje už od deseti let. Momentálně se tato dvojnásobná maminka, herečka a Pražanka od narození stěhuje právě do Brna.

Jaroslava Hanušová a její skoro vegetariánská večeře chudé důchodkyně ve VIP Prostřeno s datem 25.9. 2012. „Musíte mě omluvit, já jsem jen tak, jak jsem si odskočila od plotny,“ vítá Jaroslava Hanušová legendární větou z Kouzelníka své hosty. „Být důchodkyně znamená být chudá, hladová a nic nedělat,“ shrnuje neradostnou realitu ze svého pohledu někdejší hvězda televizní zábavy Jaroslava Hanušová.

Tohle menu pro VIP Prostřeno jsem zvolila, protože je levné,“ říká herečka Jaroslava Hanušová, která se s nejstarším kamarádem Jiřím Lábusem seznámila na dramatickém kroužku. „Když vystupuju v takovémhle pořadu, tak se očekává, že když přijde Jaroslava Hanušová, bude obrovská legrace,“ uvádí na pravou míru hrdinka dnešního VIP Prostřeno večírku fakt, že je „člověk trochu mlčenlivý a není rozenou bavičkou.

Jak se svým vymknutým kolenem zvládne vaření? To se dozvíte ve VIP Prostřeno s datem 25.9. 2012! Dcera jí pomohla s nákupem, ale protože zapomněla na chleba, který je důležitou součástí předkrmu, skočí pro něj hodný zvukař. „Menu s recepty chudé důchodkyně“ bude zdravé a vegetariánské.

Až na úvodní škvarky a rum hosty pořadu VIP Prostřeno čeká samá zelenina: květáková polévka, zapečené brambory s pórkem a zakysanou smetanou a recept na salát ze strouhané mrkve. Mrkvička s jablíčkem – to dělá Lucka dětem k televizi. Dezert je jako ze školky, kde Jaroslava Hanušová léta pracovala. „Když se jim to s půvabem a eleganci naservíruje, tak ani nemrknou,“ myslí si hostitelka Jaroslava Hanušová.

Začala jsem vařit velmi pozdě, pak mě připravovat recepty ale začalo bavit. A tenkrát se nechodilo do restaurací jako teď,“ vzpomíná na své začátky u sporáku amatérská kuchařka Jaroslava Hanušová, která „pomocné práce moc neovládá a odmalička do toho zapřahala děti.“

Petr Janda v dnešním VIP Prostřeno s datem 25.9. 2012 maso postrádá, ale Martin se těší na odlehčenou stravu. Salát z mrkve s pomerančovou šťávou ho těší, protože sladkosti jí jenom ke snídani. „Květáková polévka je jednoduchá, ale má jednu nevýhodu, že to smrdí v celým bytě,“ soudí Petr Janda, který ji už dlouho neochutnal. Také si už dlouho nedal panáka tuzemáku, ale v průběhu večírku to několikrát napraví.

VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava HanušováNa předvařené brambory, opečené, proložené pórkem a zalité smetanou, se těší Lucie. „Jsem velmi vděčný strávník, když mi někdo uvaří,“ říká jako většina žen, které často vaří. Škvarky s chlebem a solí iniciují chovatelskou historku Petra Jandy, dozvíme se, proč kdysi Martička proplakala půl dne.

Hlavní chod VIP Prostřeno s datem 25.9. 2012 byl pro Petra Jandu zklamáním. „Pepř je výborný pro moderátory před výkonem,“ přepepří si polévku Martin Severa, a řeč půjde o nehodách na jevišti, na koncertech a v přímém přenosu. „Žádný jídlo není špatný, jenom se špatně udělá,“ tvrdí před hlavním chodem rocker Janda, kterému se to opět potvrdí – hlavní chod pro něj byl velkým zklamáním. „Odcházím z večeře hladový, do sta procent to má hodně daleko, ale tělo se aspoň nebouří,“ hodnotí celou večeři.

To Martin Severa si prý pochutnal stejně jako včera. „Nebyl to průšvih, ale samochvála smrdí,“ vidí svůj výkon hostitelka Jaroslava Hanušová, která své kulturní hosty podrobila testu z české kinematografie. Jak hluboké mají znalosti, uvidíte v úterý večer ve VIP Prostřeno na Prima family!

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Jaroslava Hanušová
již v úterý 25.9. 2012 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava Hanušová:

VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava Hanušová
VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava Hanušová
VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava Hanušová
VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava Hanušová
VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava Hanušová
VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava Hanušová
VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava Hanušová
VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava Hanušová
VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava Hanušová
VIP Prostřeno 25.9. 2012 - Jaroslava Hanušová
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle