Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky - 18.4. 2021

18. 04. 2021 | Televizní tipy
Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu pro vás každou neděli odpoledne.

Pan František má zlaté české ručičky, a představí tak svého vlastnoručně sestaveného pomocníka – štípačku a šikovný špalíkovač. Tentokrát si v Láďově domácí lékárně posvítíme na špatnou náladu, stres a s ním spojenou nespavost – s obojím pomůže mučenka obrovská. Paní Věra se podělí o recept na smetanové řezy s kokosem, po kterých se na talířku jen zapráší.

Vychytávky Ládi Hrušky - 18.4. 2021I stará struhadla se dají zrecyklovat. Podle Láďova návodu si z nich snadno vyrobíte stojánek na kuchyňské náčiní. Podíváme se i do zahrádky a připravíme hned několik skvělých hnojiv pro naše rostliny, na která navíc všechny ingredience budete mít doma. Poradíme i, na jaké škůdce a choroby si teď dávat pozor. Na závěr pak jako vždy dojde na Láďův recept, a to na bábovku kondenzačku, hotovou za deset minut.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte v neděli 18.4. 2021 v 13.10 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky - 18.4. 2021:

Vychytávky Ládi Hrušky - 18.4. 2021
Vychytávky Ládi Hrušky - 18.4. 2021
Vychytávky Ládi Hrušky - 18.4. 2021
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !