Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky – 25. 9. 2022

25. 09. 2022 | Televizní tipy
Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, rádi chutně a zdravě vaříte, využíváte domácí i venkovní rostliny pro jejich léčebné schopnosti, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu pro vás každou neděli odpoledne.

První podzimní neděli si zpestříme výletem do Liberce. Tam žije pan Josef Licehamel, který vyrábí dokonalé modely starých domů podle skutečných, památkově chráněných objektů. Ty jsou natolik hodnověrné, že vám stejně jako Láďovi zcela určitě vyrazí dech.

Vychytávky Ládi Hrušky – 25. 9. 2022Jako další osvědčený prostředek, který má každý po ruce, nám Láďa ve své domácí lékárně představí sůl. Divačka Marcelka Gurová vytáhne i tentokráte eso z rukávu v podobě receptu na specialitu s názvem Hugo těstoviny.

V Láďově dílně popustíme uzdu svojí fantazii a vytvoříme půvabnou dekoraci na chalupu ze starého plechového nádobí. Kreativního vyžití budeme mít dostatek i při výrobě vychytaného podzimního věnce z kousku kartonu a nasbíraného přírodního materiálu.

Že jste ještě nestihli napéct na neděli? S Láďovým levným a rychlým receptem na drobenkovou fofr buchtu se švestkami máte moučník na svátečním stole cobydup.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte
v neděli 25. 9. 2022 2022 ve 14.10 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky – 25. 9. 2022:

Vychytávky Ládi Hrušky – 25. 9. 2022
Vychytávky Ládi Hrušky – 25. 9. 2022
Vychytávky Ládi Hrušky – 25. 9. 2022
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice