Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vysněná krása - 16. 5. 2022

16. 05. 2022 | Televizní tipy
Strážná u městské policie Radka má už odrostlé děti, ale má problémy s maminkou. Nejen proto, ale i kvůli nevydařenému vztahu, který jí sebral hodně sil, se sama sobě nevěnovala. Nyní je čas to změnit. Časosběrnou docu reality show plnou napětí, zákroků pro krásu, ale také životních příběhů sledujte 16. května ve 21.30 na Primě!

Radce je 49 let. Pracuje jako strážná u městské policie, je rozvedená a má dvě dospělé děti. Žije v domě spolu se svojí maminkou, se kterou nemá dobré vztahy. Už od puberty. Maminka si na ní vylévala zlost. Vidí v ní svého bývalého manžela a nenávidí ji. Radce je to líto. S tatínkem si naopak rozumí.

Vysněná krása - 16. 5. 2022Radčiným problémem jsou její zuby – už od dvanácti let má mezerník. Přední zuby jí v dětství vytrhli. Radka si dodnes myslí, že to byla chyba zubařky, údajně se ztratila i její karta a rodiče jí v dětství nepomohli. Zuby jsou pro Radku tabu. Před okolím mezerník tají, a ani její manžel o tom celou dobu nevěděl. Jediná, kdo o jejím tajemství se zuby věděl, byla její dcera Hanka. Ta bude Radku podporovat i na její cestě.

Radka má za sebou nevydařené manželství. Z manžela, se kterým má dvě děti, se vyklubal gambler a alkoholik. Navíc udělal dluhy a ty musela Radka za něj splácet. Pak měla známost, ale přítel byl o deset let mladší a po čase se rozešli. Radce pak vytrhli další zub a od té doby si už ani nikoho nehledala. Hlavním důvodem bylo, že se bála toho, že by někdo zjistil, jaké má v puse peklo.
Během své cesty za vysněnou krásou Radka nejvíce času strávila v zubařském křesle.

Ukázalo se, že řešení problému bude nadlidský úkol. Radka se bude muset obrnit trpělivostí a doufat, že všechno půjde podle plánu. Alexander Schill se komplikovaného případu nezalekl a pustil se do práce. Radce musel nejdříve doplnit chybějící kost a čekat, až doroste. Teprve potom do ní mohl dát čepy. Zase se muselo čekat, až se implantáty zahojí, a teprve potom mohli Radce nasadit zuby. Bylo to velmi dramatické a do poslední chvíle se nevědělo, co se nakonec stihne.

 Alexandru Schillovi se nakonec Radky zželelo a slíbil jí, že kromě chybějících dvojek si poradí i s dalšími zuby, které Radce chybí. A v jejich opravování bude pokračovat i po skončení natáčení pořadu. Radka ale nebude řešit jen své zuby. Podstoupí také fastlift, který její obličej omladí o několik let. Zkrášlování se Radce natolik zalíbí, že se na kliniku estetické medicíny a plastické chirurgie vrátí a podstoupí derma zákroky, při nichž jí zbaví vrásek a zvětší rty.

Také bude pečovat o vlasy pod dohledem kadeřníka Tomáše Arsova a vybere si brýle. Jak to celé dopadne? Dívejte se! Příběhy statečných účinkujících, dechberoucí proměny, skrytá tajemství i mindráky... Teď všichni konečně najdou odvahu se jim postavit a zbavit se jich, aby se mohli cítit lépe a začít se na svět usmívat. Zkratkou k Vysněné kráse za pomoci špičkových odborníků estetické medicíny, plastické chirurgie a stomatologie vás provede Alice Bendová.

Sledujte další cestu za snem už 16. 5. 2022 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !