Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vysněná krása: Jak na svou účast v pořadu plném životních změn vzpomíná Katka? Získala konečně dostatek sebevědomí?

26. 04. 2022 | Televizní tipy
Jsou ženy, které si zkrátka nevěří. Třeba proto, že jim dlouhodobě někdo ničil sebevědomí, nebo na sobě jen hledají nedostatky. Katka toužila být atraktivní, najít novou lásku. Povede se jí to, když konečně získala Vysněnou krásu? Celý díl najdete už teď na iPrima.cz a na další se můžete těšit vždy v pondělí večer na Primě. Dívejte se!

Díky všem procedurám Katka rozkvetla. Nejen vzhledově, ale hlavně z ní začíná vyzařovat optimistické světlo, které předtím v její tváři vidět nebylo. Přiznává, že se konečně cítí dobře, že je i připravena na to, že by mohla někoho přizvat do svého života. Je otevřena novému vztahu. Její nové naladění se projeví také v tom, že nespoléhá jen na práci lékařů na klinice estetické medicíny a plastické chirurgie, ale k hubnutí chce přispět i svou snahou.

Vysněná krása: Jak na svou účast v pořadu plném životních změn vzpomíná Katka? Získala konečně dostatek sebevědomí?Cvičí a také se zdravě a střídmě stravuje. A výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Když Katka do Vysněné krásy vstupovala, vyhýbala se pohledu do zrcadla i focení. Teď už se jí ale vrátilo ztracené sebevědomí, a nakonec se rozhodla svou vysněnou krásu zvěčnit. Sebere odvahu a objedná se k fotografovi na budoárové focení. Výsledek je perfektní.

Jak svou účast v pořadu, i nový vzhled, Katka hodnotí? „Před zrcadlem, než jsem otevřela oči, se ve mně míchaly všemožné pocity. Byla jsem nervózní, měla jsem radost, do poslední chvíle jsem opravdu nevěděla, jak budu celkově vypadat. Doufala jsem, že v zrcadle uvidím někoho hodně jiného a hodně spokojeného. A to se mi splnilo stoprocentně.“

Došlo na slzy? Na slzy štěstí samozřejmě. Katka se musela ze svých pocitů hned vyzpovídat: „Ta kombinace je nádherná. Každý detail. Vlasy, overal, make-up, změny postavy… Jsou to věci, které bych dohromady nikdy nedala. Je to pecka. Mám obrovskou radost z toho, jak vypadám nyní. Vlastně nevím, co bych měla víc dodat. Jsem maximálně spokojená a šťastná.“

Jak Katku, její proměnu, přijali její kamarádi? „Katka bude oblečená elegantně, vlasy bude mít blond. Bude vypadat skvěle.“ Splní se jejich očekávání? Do posledního detailu ano. Katka si užívá komplimenty ve společnosti těch nejbližších… „Myslím si, že tohle je ta Katka, která to má být,“ podotkne její kamarádka.

Katka si je vědoma toho, že na sobě musí pracovat i dál. „Musím cvičit, jinak jíst, pečovat o sebe. A uvidím, co mi život přinese.“ Držme jí palce, ať jsou to jen krásné chvíle.

Příběhy statečných účinkujících, dechberoucí proměny, skrytá tajemství i mindráky... Teď všechny ženy i muži konečně najdou odvahu se jim postavit a zbavit se jich, aby se mohli cítit lépe a začít se na svět usmívat. Zkratkou k Vysněné kráse za pomoci špičkových odborníků estetické medicíny, plastické chirurgie a stomatologie vás provází Alice Bendová.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vysněná krása: Jak na svou účast v pořadu plném životních změn vzpomíná Katka? Získala konečně dostatek sebevědomí?:

Vysněná krása: Jak na svou účast v pořadu plném životních změn vzpomíná Katka? Získala konečně dostatek sebevědomí?
Vysněná krása: Jak na svou účast v pořadu plném životních změn vzpomíná Katka? Získala konečně dostatek sebevědomí?
Vysněná krása: Jak na svou účast v pořadu plném životních změn vzpomíná Katka? Získala konečně dostatek sebevědomí?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !