Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženy na cestách - Okouzlení tureckou riviérou

5. 02. 2012 | Televizní tipy
Naše dobrodružné cestovatelky - Ženy na cestách se vydávají na další dovolenou, tentokrát směr turecké pobřeží. Zatímco Adéla je v místní kultuře díky svému manželovi zběhlá, Zlatuše se opět vydává do pro ní neznámých končin. Jak zareaguje na typickou tureckou pohostinnost?

Dámy se vydají prozkoumat křížem krážem nejslavnější turecká města, jako je Antálie či Chimaira. Ty oplývají bohatou historií a krásnou starou architekturou. Pozůstatky helénského období jsou k vidění na každém kroku a nezaměnitelná místa jsou opředena spoustou starých legend a pověr. Jak se budou naše cestovatelky cítit na božské hoře Olymp?

Ženy na cestách TureckoK Turecku patří neodmyslitelně hned několik věcí: smlouvání na tržišti, břišní tance a pravá turecká káva. Vše si na vlastní kůži chce zažít hlavně Zlatuše. Bude při smlouvání ceny úspěšnější než Adéla? A proč jí nebude vůbec chutnat turecká káva?

Adéla má tureckou náturu moc ráda a na tanečním parketu předvede své umění natolik, že zaujme jistého místního Turka. Ten pozve odvážné cestovatelky dokonce k sobě, aby jim ukázal, jak vypadá typická turecká domácnost. Co naše Ženy na cestách příjemně překvapí?

Ochutnat nejen turecké přírodní krásy, ale také bohatou historií nasáklou atmosféru mohou Ženy na cestách v neděli  5. února od 18.00 hod na Prima family!


Zdroj: Prima


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Také nás turecká riviera moc okouzlila. Byly jsme tam letos na dovolené. Antálie a Kleopatřina pláž kouzelná a nádherná...
Obrázek uživatelky
profil
asi není moc těch, co by do pořadu vlezly, tak berou, co je ....:-( a tyto ženy se stále někde opakují..maminka i dcera, i tato z Prostřeno...
Obrázek uživatelky
profil
taky mi moc nesedí, ale ráda se na pořad dívám Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Sice mi tam obě průvodkyně moc nesedí,ale ráda se na ten pořad dívám.Některé díly mi připomněly místa,kde jsme byli.Škoda,že neříkají názvy hotelů,kde byly obě ubytovány.
Obrázek uživatelky
profil
Zlatuše Polachová (repríza 1)

Recepty
Tvarůžkový závin
Kuřecí řízek plněný ananasem
Čokoládové muffiny s tajemstvím

Video
Zlata je rodačka z Brušperku, malého, zhruba třiapůltisícového městečka uprostřed Severomoravského kraje, které se vyznačuje tím, že jím prochází zemská osa.

Zlata žije v rodinném domku se svým manželem a dospělou dcerou a jejími dvěma dětmi. Ve volných chvílích se věnuje vaření, rodině, ráda čte a sleduje televizní soutěže.

Charakter:
Temperamentní, výbušná, usměvavá, vstřícná, dominantní. Při večeři má tendence nepustit ostatní ke slovu. Pasuje se do role upřímné ženy.

Vztah k vaření:
Zlata vaří velmi ráda a denně. Doma si nejvíce oblíbili její experimentální kuchyni. Nejraději vaří minutky, nemá ráda jídla, která vyžadují dlouhou přípravu. Potrpí si na čerstvé a kvalitní suroviny. Nemá ráda umělé náhražky a polotovary.

Chutě:
Má ráda řeckou kuchyni, steaky, grilování, nemá ráda pálivé a příliš sladké.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Košík