Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zrzavá lavina vtrhne do Slunečné

17. 10. 2020 | Televizní tipy
Herečka Denisa Nesvačilová se přidá k plejádě dalších herců a zapadne do děje seriálu Slunečná jako Karolína, dívka z dětského domova. Coby anděl spásy se zjeví Marku Lamborovi na cestě do Prahy a zachrání ho před potížemi.

Jako vítr rozčeří Denisa Nesvačilová relativně poklidné vody Slunečné a začne pokoušet příměří mezi Jankem a Týnou. Denisa vyrůstala v dětském domově, a když z něj musela odejít, adoptoval si ji pan Popelka. Tak se dostala na Slunečnou a vyrůstala zde jako třetí sestra Popelkovic. Pak Karolína sbalila věci a zkoušela štěstí v Irsku jako zdravotní sestra.

Zrzavá lavina vtrhne do Slunečné„No a jednoho dne nastal čas se vrátit na statek, aby splatila své dluhy,“ naznačuje svůj vstup do oblíbeného seriálu herečka. „Viděla jsem první díly, abych věděla, kdyby náhodou někdo zavolal. (směje se) Dělám to tak vždy. Když mě oslovili, tak jsem se ke sledování vrátila a moc ráda jsem s nabídkou souhlasila. Sedlo si to, měla jsem z toho telefonátu s produkcí moc dobrý pocit. Nerozmýšlela jsem se tak dlouho, asi jako bych se rozmýšlela při jiném projektu.“

Nesvačilová se tak coby Karolína nastěhuje na statek a její nezkrotná povaha rozvíří místní stojatou vodu. „Karolína je barevná. Není ani hodná, ani zlá. Baví mě. Má svoje temné stránky, a to má každý člověk.“ Jejími spoluhráči budou nejen Eva Burešová a Lucie Polišenská, ale i hospodyně Běta v podání Ivy Hüttnerové.

„Nikdy jsme se neviděly. Je na mě moc hodná a hezky se mi s ní povídá, o všem. O pejscích, o zahradě, o chlapech. Z ní jde hrozně hezké lidské teplo. A navíc mi řekla, že miluje můj hlas,“ směje se seriálová Denisa, které hned při prvním setkání padne do oka Janek Linhart.

„Tak víte, je to mladá holka a moc možností na té vesnici není. Všichni tedy zpozorní a logicky se to kolem Denisy bude mlít. A to je fajn, to se hraje dobře,“ přiznává Denisa Nesvačilová, která se na práci s Markem Lamborou těšila.

Jak moc bude trnem v oku obyvatelům Slunečné a který z místních chlapů bude Karolínou okouzlen? To mohli diváci zjistit už v pondělí 12. října na televizi Prima.


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zrzavá lavina vtrhne do Slunečné:

Zrzavá lavina vtrhne do Slunečné
Zrzavá lavina vtrhne do Slunečné
Zrzavá lavina vtrhne do Slunečné
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !