Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Den dobrých skutků a Muž roku 2007 se blíží

25. 07. 2007 | Úspěšní lidé

Jak už je tradicí, tak i letos se uskuteční celorepubliková akce v Náchodě Den dobrých skutků. Na 24. a 25. srpna 2007 je pro návštěvníky Městského divadla Dr. J. Čížka připraven kulturní program v podobě Koncertu Evy Pilarové a jejich hostů a letos poosmé i exkluzivní celorepublikové soutěže Muž roku 2007.


Ale především tato akce je určena postiženým dětem a lidem, kteří do Náchoda zavítají na koncert Evy Pilarové z celé České republiky ze stacionářů, ústavů a dětských domovů. Letos přijedou z deseti stacionářů, dětských domovů a ústavů. Celý výtěžek bude věnován Stacionáři Cesta v Náchodě, Stacionáři Nona v Novém Městě nad Metují, Ústavu sociální péče v České Skalici. Akce letos podpořila Kulturní a sportovní Nadace města Náchoda. Letošní ročník je jubilejní a koná se již podesáté.


Muž roku 2007

Poprvé v historii poběží přímý přenos Muže roku 2007
a to na www.stream.cz !
Sledujte i Vy v přímém přenosu Muže roku 2007.


Poosmé se uskuteční soutěž MUŽ ROKU 2007, která se uskuteční v pátek 24.8.2007 od 20.00 hodin. Z celkového počtu přihlášených, letos se přihlásilo 812 uchazečů, bylo vybráno dvanáct finalistů. Při finále se utkají v disciplínách jako je představení, otázka z poroty, promenáda ve spodním prádle firmy STYX a volná disciplína. Na všechny finalisty čeká mnoho hodnotných cen. Obléká je Von Dutch, Calavin Klein, Scholl, Respect Fashion a Styx Praha.


Celým večerem bude provázet Lucie Koňaříková-Salamé.


Mezi přihlášenými na letošního Muže roku převládali dělníci, studenti, barmani a poprvé i obchodní zástupci.


Muž roku 2007 Muž roku 2007














V porotě zasednou významné osobnosti z kulturního, společenského a politického života jako je Jitka Asterová, Eva Aichmajerová, Zuzana Slavíková, Nikol Štíbrová, Eva Pilarová, Hynek Tomm, Lumír Olšovský, Renata Langmannová, Vítek Havliš, herečka Kateřina Macháčková, Michaela Wostlová, Kateřina Hamrová, Zuzana Baudyšová, Petr Vlasák, Markéta Divišová, Česká Miss Lucie Hadašová, Standa Dolínek, Zuzana Štěpanovská, Kateřina Kristelová, Vašek Glazar, Lucie Váchová, Uršula Kluková, Hana Orgoníková, Miss 2007 Kateřina Sokolová, Marie Pojkarová, Kateřina Smejkalová, Míša Nosková a další celebrity. Ozdobou poroty bude Zuzana Paroubková či Jana Bobošíková.


Během pátečního finálového večera vystoupí Tereza Duchková, Radka Fišarová, Sisa Sklovska, Lucie Šoralová, Petr Muk, Petr Bende, Pluto, Heidi Janků, Ali Amiri, Zdeněk Podhůrský, Zuzana Smatanová, Gábina Goldová, Klára Zaňková, Vlasta Horváth.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka