Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Miss sestra - finálové hlasování o nejkrásnější sestru začíná

1. 01. 2013 | Úspěšní lidé
Soutěží typu Miss je celá řada a pouhé jejich vyjmenování by zabralo nějaký ten čas. Jsou však mezi nimi i takové, které mají skutečný smysl, mezi ně bezpochyby patří také Miss sestra. Každý z nás se ve svém životě setkal s přívětivou tváří v sesterské uniformě, jejíž úsměv mu na chvíli dovolil zapomenout na problémy, se kterými přišel do nemocnice.

A právě pro jejich potěchu je každoročně pořádán reprezentační ples sester – Sestry na sál!, jehož součástí je volba Miss sestry.

O soutěži Miss sestra:


Miss sestra - hlasování o nejkrásnější sestru začínáNejde o soutěž krásy v pravém slova smyslu, vítězka musí mít všech 5 S, tedy být sympatická, srdečná, spolehlivá, společenská a stylová. Krom korunky a pomyslného trůnu čekají na finalistky a výherkyně hodnotné ceny. Neobdarované nezůstanou ani jejich kolegyně, které v průběhu každého ročníku podporují své favoritky.

Celý ples si klade za cíl, aby i zdravotní sestry mohly alespoň jeden den v roce vyměnit nemocniční úbor za krásné šaty, a stát se tak popelkami, co na bále protančí své střevíce. Také v letošním roce nabídne pro tuto kouzelnou proměnu své příjemné prostředí Žofínský palác.

Jak soutěž Miss sestra probíhá?


Vítězky vybírají ve dvou kolech (listopad 2012 a leden 2013) návštěvníci webu Miss sestra a ve finálovém kole pak desetičlenná porota, složená z lékařských odborníků a mediálně známých osobností, a to přímo na reprezentačním plese sester 15. února 2013.

V předchozích ročnících v porotě usedli například doc. MUDr. Jan Měšťák, CSc., prof. MUDr. Tomáš Zima, DrSc., MBA, Mahulena Bočanová, prof. MUDr. Jan Pirk, DrSc., Mgr. Dana Jurásková, Ph.D., MBA a další.

Jak můžete hlasovat?


Stačí navštívit stránky: Miss sestra a zde dát svůj hlas zvolené favoritce. Neotálejte! Hlasujte ještě dnes! 20 finalistek se bude ucházet o vaši přízeň.

Zdroj, foto: Miss sestra

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !