8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o titul MISS & MR. WELLNESS 2007

24. 11. 2007 | Úspěšní lidé

Originální, jedinečný,
zábavný a grandiciózní


Přesně takový bude finálový galavečer již 7. ročníku WELLNESS CELEBRITY SHOW. Špičkové výkony 12 finalistů, soutěžících o titul MISS & MR. WELLNESS 2007, vystřídají nečekané a zábavné sportovní výkony řady celebrit.

Finálový galavečer moderuje šarmantní a vtipná Iva Kubelková. Zazpívá Jiří Korn & Wings, Lucie Vondráčková, Peter Nagy a Michal Hudček. Divácký zážitek umocní unikátní multimediální scéna, kterou na koncertech používá Madonna, MTV, poprvé v ČR. Souběžně proběhne wellness výstava výrobků a služeb.

MISS & MR. WELLNESS 2007


neděle 16. prosince
od 17:30 hod.
TOP HOTEL Praha




Zajímáte-li se o zdravý a aktivní životní styl, tak neváhejte. Přijďte se inspirovat a pobavit …


My již známe 12 finalistů MISS & MR. WELLNESS 2007 !!


Ze 100 přihlášek bylo pozváno 50 mužů a žen na osobní výběr. Kromě představení sebe sama a zvídavých otázek poroty, potenciální finalisté předvedli své pohybové schopnosti a hlavně ukázku své volné disciplíny. Což nebylo jednoduché !! Po šesti hodinách poctivého výběru bylo jasno a do finále lifestyle show postupují:

MISS & MR. WELLNESS 2007 ŽENY - Iveta Vobořilová z Čáslavi, Dominika Sedláčková z Prahy, Miroslava Marčeková z Trenčína, Lenka Janečková z Litoměřic, Jana Kovářová z Prahy a Alice Tomanová z Pardubic.

MUŽI - Daniel Horák z Černic, Jiří Pytlík z Kladna, Lukáš Koťátko z Meziboří, Marek Johan z Prahy, Jiří Plachý z České Lípy a Eda Havlík z Brna

Soutěžící o titul MISS & MR. WELLNESS 2007 čeká nyní perné soustředění, aby se na slavnostní galavečer večer náležitě připravili .

”Vybrat opravdu ty nejlepší bylo opravdu těžké,“ postěžovala si Iva Kubelková. Všichni finalisté byli něčím zajímaví , ale snad naše porota vybrala ty nejlepší z nejlepších, dodala Iva Kubelková .

A o čem vlastně soutěž Wellness celebrity show je ?

MISS & MR. WELLNESS 2007 V žádném případě to není soutěž krásy a nezáleží tudíž na ideálních mírách. Soutěž je určena pro každého kdo pečuje poctivě o své tělo, trénuje a hýčká je. K tomu musí umět relaxovat, protože stejně jako na postavě záleží i na stavu duše. Do soutěže se mohou zapojit všichni, kdož mají přirozený projev, jsou fyzicky zdatní a mají smysl pro humor. Již tradičně se také bude testovat na galavečeru fyzická zdatnost celebrit. V minulém ročníku zápolení známých osobností zvítězila Miss Renata Langmannová a obdržela cenu Wellness celebrity award 2006.

”Od té doby co jsem založil v r. 2007 Wellness club se snažím propagovat zdravý a aktivní styl života. Wellness je o kultuře těla, mysli a ducha. Wellness celebrity show je výzva pro všechny, co chtějí změnit svůj životní postoj k lepšímu. Přijďte se podívat a věřím, že se k nám připojíte,“ vzkazuje prezident soutěže MISS & MR. WELLNESS 2007 Michael Zima.

Více informací o soutěži MISS & MR. WELLNESS 2007 se dozvíte na oficiálních webových stránkách Wellness clubu.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík to musí byť žena, ktorej to svedčí aj v sprche
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík to musí byť žena, ktorej to svedčí aj v sprche
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles