Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Wellness Celebrity Show, je rozhodnuto!

21. 12. 2007 | Úspěšní lidé
Lifestylová světelná show propagující kulturu těla, mysli a duše Wellness celebrity show 2007 odhalila své vítěze.

Ze 100 přihlášek bylo na casting pozváno 50 mužů a žen na osobní výběr. Kromě představení sebe sama a zvídavých otázek od přítomné poroty, potenciální finalisté předvedli své pohybové schopnosti a hlavně ukázku své volné disciplíny, která mnohým soutěžícím pěkně zamotala hlavu.

Po šesti hodinách poctivého výběru bylo jasno a do finále lifestyle show se dostali:

MISS & MR. WELLNESS 2007

ŽENY

Iveta Vobořilová z Čáslavi, Dominika Sedláčková z Prahy, Miroslava Marčeková z Trenčína, Lenka Janečková z Litoměřic, Jana Kovářová z Prahy a Alice Tomanová z Pardubic.

MUŽI

Daniel Horák z Černic, Jiří Pytlík z Kladna, Lukáš Koťátko z Meziboří, Marek Johan z Prahy, Jiří Plachý z České Lípy a Eda Havlík z Brna

Mezi těmi krásnými těly, které se předváděly v různých disciplínách, aby co nejvíce zaujaly přítomnou porotu se nakonec rozhodlo.

„Tento ročník je opravdu velmi náročný, všichni soutěžící mají dokonale vypracované tělo, dala bych to vítězství všem, ale musím se rozhodnout jen pro jednoho. Nerada bych někomu ublížila, ale jiná cesta není možná,“ řekla nám v průběhu rozhodování účastnice poroty.

MISS & MR. WELLNESS 2007 MISS & MR. WELLNESS 2007














Celým večerem provázela krásná moderátorka Iva Kubelková, která první polovinu večera moderovala v dlouhých vlnitých vlasech a o přestávce se nechala ostříhat a změnila se k nepoznání ! Nový účes - mikádo, určitě nesouvisel se změnou partnera, protože v hledišti na Ivu čekal její přítel Ladislav Doležal.

MISS & MR. WELLNESS 2007 Sportovní soutěž přišli hudebně podpořit naše slavné hvězdy českého šoubyznysu jako je Lucie Vondráčková a zpěvák Jiří Korn, který, jako vždy nezklamal své fanoušky nejen svým oblečením, ale i zpěvem.

„Miss Wellness 2007 se stává Alice Tomanová z Pardubic a Mr. Wellness získává Jiří Pytlík z Kladna“, zaznělo z úst moderátorky.

Ten, kdo neměl možnost sledovat zábavný finálový večer přímo v Top hotelu Praha nemusí zoufat, záznam ze slavnostního galavečera přinese TV Nova v lednovém vysílání..

Pohodovou předvánoční atmosféru finálového galavečera si celebrity přišly vychutnat společně se svými láskami. Ani moderátorka Zuzana Belohorcová nedorazila na galavečer sama, společnost jí dělal její přítel Vlasta Hájek, který se necítil zrovna nejlépe – lezla na něho pořádná chřipka.

MISS & MR. WELLNESS 2007 Diváky nejvíce překvapil svou fyzickou zdatností herec Tomáš Krejčíř, který na veslařském trenažéru úplně odrovnal zpěváka Petra Nagyho, který zápolení po chvíli vzdal. Prezident soutěže Wellness Celebrity show Michael Zíma byl s výkonem všech co se na akci podíleli nadmíru spokojený.

„Slavnostní galavečer proběhl dle mého očekávání , jsem rád , že několikaměsíční příprava nakonec přinesla své ovoce. Už teď se těším na další ročník soutěže, je vidět, že program wellness se už konečně tady začíná rozjíždět,“ dodal na závěr prezident soutěže který se nám přiznal, že již za pár dní vyrazí čerpat energii do Karibiku.

Více informací o soutěži MISS & MR. WELLNESS 2007 se dozvíte na oficiálních webových stránkách Wellness clubu

-kep-

Foto: Aleš Kartal

Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !