Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bang Bang Tour 09 Lucie Bílé startuje už brzy!

28. 08. 2009 | Ze společnosti
Už 7. září odstartuje Lucie Bílá za doprovodu orchestru Petra Maláska své letošní turné propagující připravované nové album s pilotním singlem Bang bang. Kromě nové scény a zbrusu nových písní podpoří svými koncerty Lucie Bílá i Nadaci policistů a hasičů, která se od roku 2002 stará o pozůstalé po hasičích a policistech a zároveň i o tělesně postižené následkem zranění utrpěného v přímé souvislosti s výkonem služby.

Nadace bude na koncertech představena formou dokumentu, který mapuje dva silné příběhy hasičů a policistů. Po sedmi koncertech v České Republice bude závěrečný neveřejný koncert natáčen a odvysílán na TV Barrandov.

Bang Bang Tour 09 Lucie Bílé startuje už za měsíc!Na tento koncert sezve Lucie Bílá společně s Nadací rodiny z celé České Republiky a věnuje jim koncert jako malý dárek. Zároveň se všichni zúčastnění stanou společnými kmotry nového alba BANG BANG, které Lucie pokřtí právě v průběhu tohoto koncertu. Díky generálním parterům Česka pošta a Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra České Republiky bude zároveň předán i finanční dar pro Nadaci. Vstupenky na koncerty zakoupíte přes sítě Ticket Art, Ticketportal a Ticketstream.


Termíny Bang Bang tour Lucie Bílé
 7. 9.  - Olomouc
 8. 9.  - Ostrava
10. 9. - Brno
15. 9. - Hradec Králové
17. 9. - Plzeň
29. 9. - České Budějovice
6. 10. - Zlín


Zdroj: Petarda.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
moc jí fandím!!!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles