Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koncert Srdeční záležitosti Magdy Malé

9. 09. 2010 | Ze společnosti

Již osmým rokem se 11. září 2010 od 17 hodin koná v Divadle Broadway koncert Magdy Malé a hostů, s názvem Srdeční záležitosti. Koncert pořádá David Novotný a Mater et Pueri.

Zakladatelkou a předsedkyní správní rady občanského sdružení Mater et Pueri je právě Magda Malá. Každý rok se osobnosti českého showbusinesu rozhodnou vystupovat a tím podporují matky s dětmi v tísni.

Letošní rok zazpívají Jakub Smolík, Kateřina Brožová,  Petr Bendl, Heidi Janků, Hana Křížková, Jan Bendig, Marián Vojtko, Vlastimil Harapes, Marcela Březinová, Martin France, Ladislav Spilka, Jana Chládková, Petr Dopita či žáci F.L. Gassmanna z Mostu. Velkým překvapením bude tajný host - Chantal Poullain, která se stala kmotrou i první narozené dcery Magdy Malé, malé Magdalénky.

Ráda přijdu. Vím, že i Magda byla v nouzi, a tak podporuji matky v nouzi,“ říká Chantal. Dalším hostem se stane bývalý hejtman Středočeského kraje, nyní poslanec, Petr Bendl. Rád přijal pozvání a při tomto koncertu zazpívá a zahraje na kytaru. „Všude, kde se podporuje něco dobrého, tak se rád zúčastním a podpořím matky v nouzi. Rád vystoupím s kytarou,“ dodává Petr Bendl.

„Magdě pomáhám již třetím rokem s koncertem a je důležité upozornit na týrané, či nějakým jiným způsobem znevýhodněné matky, které potřebují pomoci. Magda je opravdový poklad,“ dodává David Novotný, spoluorganizátor koncertu.

Magda Malá by ráda začala zpívat. „Dvě děti mi stačí, musím hubnout a chci se vrátit do muzikálu,“ dodala Magda. Ta je nyní šťastně zadaná a jejím přítelem je Vladimír Horák, se kterým plánuje příští rok svatbu. Společně mají roční Terezku.

„Zatím jsem měla opravdu těžký život, jsem ráda, že mám nyní vedle sebe přítele, který myslí na mě a na rodinu. Já jsem tolik štětí ani v mládí neměla, musela jsem se postarat sama o sebe,“ dodává Magda Malá.

 

Přijďte podpořit dobrou věc, matky v tísni to potřebují!!!


Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
má milú rodinku
Obrázek uživatelky
profil
co vím, tak na tom byla s prvním dítětem špatně..přeju jí, ať se jí daří ...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka