8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Osm důvodů, proč se zúčastnit jízdy In-line Běchovice 2009

22. 09. 2009 | Ze společnosti
Letos se již pošesté můžete zúčastnit jízdy In-line Běchovice! Máte-li brusle a volno poslední zářijovou neděli, pište si do kalendáře: Nezáleží na tom, zdali jste profesionální bruslař nebo rekreační nadšenec, který chce oprášit kolečka.

Společně se svou rodinou a kamarády se můžete přesvědčit o své kondici a udělat taky něco dobrého pro své tělo. Trasa je natolik přizpůsobena všem účastníkům, že opravdu není třeba nic víc, než mít chuť to zkusit.

Na trati se tradičně objevují maminky s kočárky,  šikovné děti od útlého věku, ale také starší ročníky. Minulý rok si trasu z Běchovic do Kyjí zajel i odvážný sedmdesátník, před kterým dodatečně smekáme.  Měla by to být o to větší výzva pro všechny ostatní.

8 důvodů, proč se zúčastnit jízdy In-line Běchovice 2009Zároveň nemusíte mít pocit, že jde o závod a že je tedy třeba někam se hnát. Přátelské prostředí vás utvrdí v tom, že jde spíše o příjemný zážitek, který může a nemusí skončit umístěním. Zdravotní služba zajištěna na prvním kilometru i v cíli. :-) Ale jako každý rok věříme, že ji nebudeme potřebovat. Čistě z bezpečnostních důvodů vždy doporučujeme chrániče a především přilbu. Startovné je pro bruslaře od 18 let pouze symbolických 50,- Kč.

5 minut před startem bude odjíždět dodávka, která přepraví závodníkům zavazadla do cíle. Nemusíte mít tedy starosti, že povezete na zádech těžké batohy s přezutím. Délka trasy je 5 kilometrů, což se dá v pohodě zvládnout.

Chcete-li mít neděli plnou zážitků a razit heslo „sportem ku zdraví“, nenechte si tuto akci ujít! Nemáte co ztratit. Naopak si vychutnáte božskou jízdu, při které bude na chvíli silnice patřit jen vám, drahým bruslařům! Přihlášky se vyplňují 27. září v budově ŽŠ Běchovice již od 8 hodin. Start následuje v 10.30 hodin a každý závodník bude mít své číslo.

Minulý rok se jízdy zúčastnilo rekordních 165 závodníků včetně devíti kočárků a nejstaršího bruslaře ve věku 72 let. Tak kdo pojede letos? Organizátoři pevně věří, že bude tento rok překonána rekordní účast bruslařů. Těšíme se na vás!


Autor: Zuzana Kafková

ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hned bych se zúčastnila i s dětmi, ale je to trošku z ruky!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles