8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Své Duety zazpívají hvězdy live v neděli

15. 11. 2009 | Televizní tipy

Výjimečně v neděli 15. 11. na ČT1 od 20:00 pokračuje souboj známých osobností a profesionálních zpěváků o titul Král a Královna duetů ve velkolepé pěvecké show Duety ...když hvězdy zpívají. V průběhu třetího večera se představí sedm pěveckých párů, čtyři zazpívají country a folk, tří rockové duety.

 

Pavel Zedníček a Radka Fišarová zazpívají písničku od Vlasty Redla „Sbohem Galánečko“, Ester Janečková a Kamil Střihavka slavnou píseň od Beatles „Oh Darling“. Jana Boušková a Tomáš Trapl zamíří do oblasti country s písní „Jackson“ od Jiřího Grossmanna, v originálním podání I´m going to Jackson od Johnyho Cashe. Vojtěch Bernatský a Petra Janů se představí s rockovou písní od Ewy Farne „Měls mě vůbec rád“. Jaromír Nosek a Jitka Zelenková zazpívají píseň „Zloděj dobytka“ (You Must Have Been a Beautiful Baby, Karel Gott, Jiří Štaidl, orig. Johny Mercer, Harry Warren). Nebyl by to Petr Kolář, aby se Simonou Postlerovou nezazpíval rockovou píseň od rockové skupiny Katapult „Hlupák váhá“. Poslední píseň večera „Hejna včel“ od bratří Nedvědů zazní v podání Zuzany Jandové a Petra Kotvalda.

 

Prvním hvězdným párem, který pěveckou vyřazovací soutěž opustil, jsou Daniel Rous a Marcela Březinová. Záznam jejich chatu z pondělí 9. 11. a vše, co diváky o soutěžní pěvecké show a jejím dramatickém průběhu zajímá, najdou webovém portálu www.duetyhvezd.cz.

 

Exkluzivní pohled do zákulisí pěvecké show přináší pořad Duety ...kolem dokola, vždy na ČT1 od 18:40 hodin, denně, kromě soboty a úterý 17. listopadu, s výjimkou soboty 14. listopadu.

 

Zdroj: Česká televize

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !