Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy, jak se oblékat ve stylu Pařížanek?

12. 01. 2023 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Paříž je díky své bohaté historii a kulturnímu významu v módním průmyslu již dlouho považována za hlavní město módy. Nejen Paris Fashion Week, který je jednou z nejdůležitějších akcí v módním průmyslu, se zasadil o to, že jsou ženy v Paříži inspirací pro lidi po celém světě. Pokud vás též oslnila elegance Pařížanek, přečtěte si tento článek a dozvíte se, jak na to, abyste do svého šatníka přinesla kousek pařížského, módního ducha


Zdroj foto: www.freepik.com
Tipy, jak se oblékat ve stylu Pařížanek?

Jak vypadá pařížská móda?


Pařížská móda se vyznačuje elegantním, nenuceným vzhledem. Pařížané jsou známí svou láskou ke klasickým, vysoce kvalitním kouskům, které lze kombinovat a vytvářet z nich různé styly. Do svého šatníku často zařazují značkové oblečení a neutrální barvy, jako je černá, bílá, námořnická a béžová. Také se nebojí kombinovat různé vzory a textury.

Pařížská móda také klade důraz na doplňky, jako jsou šátky, sluneční brýle a klobouky, které dodávají oblečení nádech „je ne sais quoi”. Co tento pojem ve francouzštině znamená? Doslovně lze přeložit jako „nevím co”, ale nejen francouzi tento výraz používají také jako „něco nehmatatelného, co nejde popsat slovy”. Merriam-Webster to popisuje jako „přitažlivou kvalitu”. A jak získat „je ne sais quoi” se dozvíte právě v následujících řádcích.

Jak se oblékat ve stylu Pařížanek?


1) Vybírejte si klasické, kvalitní kousky, které lze kombinovat. Pařížanky víc než kdokoliv jiný ví, že kvalitní dámské značkové oblečení je polovinou úspěchu. Nemusíte mít plnou skříň oblečení, ale klidně pár základních kousků, které se hodí k čemukoliv. Mezi takové must-have patří:
Zdroj foto: www.freepik.com
Tipy, jak se oblékat ve stylu Pařížanek?
a) malé černé šaty,
b) trench coat a kabát,
c) bílá košile,
d) dobře padnoucí džíny různých střihů,
e) kvalitní svetry a další.


2)
Zvolte boty na podpatku, na kterých se budete cítit dobře. Boty na podpatku jsou ikonou Pařížanek, přesto ne všechny zvládnou nosit pověstné high heels. A vůbec to nevadí. Noste boty na takovém podpatku, na kterém zvládnete chodit a budete se cítit pohodlně (nebo to tak alespoň bude vypadat).

3) Zařaďte do svého šatníku neutrální barvy. Pařížanky si nepotrpí na výrazné a honosné kousky, které na první pohled přitáhnou pozornost. Chtějí, aby člověk viděl jejich outfit jako celek. Proto dámská značková trička, svetry, halenky a další oblečení volte tak, abyste jej byla schopná kombinovat s čímkoliv. Barvu outfitu dodejte prostřednictví doplňků, kabelek a bot.

4) Bez doplňků by to nešlo. Co nejvíc pařížským outfitům dodává jedinečnost a styl jsou dobře zvolené doplňky. Dejte celkovému looku nádech Paříže šátkem, baretem nebo slunečními brýlemi a můžete vyrazit do ulic.

5) Nezapomeňte, že klíčem k úspěchu je pěstovat si nonšalantnost a svůj vlastní styl. Především noste to, v čem se cítíte pohodlně a sebejistě. Pařížanky se striktně neřídí módními trendy, ale vezmou si pouze to, co se jim líbí a zůstanou své. Velmi často vzhlížejí ke svým ikonám, ale nikdy nekopírují. Velmi dobře ví, že dobrý outfit spočívá v unikátnosti a originalitě.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda