Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tlouštíci - 2. díl - 1. 11. 2021

1. 11. 2021 | Televizní tipy
Jak tvrdí dnešní účastník docu reality Tlouštíci Petr Fek, důležité je jít do toho, rozhodnout se a nepřestat. To je jediná cesta, jak se přebytečných kilogramů zbavit. Podaří se mu splnit vyslovené cíle? Sledujte dokonalou změnu životního stylu už v pondělí 1. listopadu ve 21.35 na televizi Prima.

Petr Fek po letech vypátral svou třídní učitelku a velká lovestory byla na světě. Jeho velkou slabostí je pivo. Rád si zajde s chlapy na pivko a v době lockdownu pil pivo doma. Pohybu má málo a kila letěla nahoru. Dotáhl to až na 146 kilogramů. Jeho partnerka je velmi štíhlá a Petr doufá, že když se mu podaří zhubnout, dojde i na vytouženou svatbu.

Tlouštíci  - 2. díl - 1. 11. 2021Petr tvrdí, že se ke své postavě projedl, a že si za ni tedy může sám. A je jen na něm, jestli se mu podaří ze 146 kilogramů zhubnout, nebo ne. Má velkou podporu ve své paní, která je jeho bývalou učitelkou. Čeští Macronovi se rozhodnou, že důležité je se o změnu pokusit. Nejen z estetického, ale především ze zdravotního důvodu.

Navíc partnerka pana Feka podotkne, že při psaní jídelníčku zjistila, že on toho sní víc za týden než ona za celý rok, a s tím by se tedy mělo něco dělat. První stopku dostane alkohol, pak noční vyjídání lednice i tajné svačinky. Ovšem také bude třeba Petra zvednou z gauče, což v době covidové, kdy natáčení probíhalo, nebylo nic snadného. Naštěstí se objevil druh pohybu, který by Petra bavil, a právě proto aby mohl tančit, začal se hýbat a shazovat přebytečné kilogramy.

Měl z čeho, jeho metabolický věk byl o patnáct let vyšší než ten reálný, tuku měl na těle 49 kg, což je hmotnost jeho paní. Petr se chce dostat pod hranici sta kilogramů a být zase přitažlivý a zdravý. Povede se mu s týmem odborníků svého cíle dosáhnout? Nebo to vzdá?  Jeho motivace je obrovská, takže jak to s ním dopadne, můžete sledovat na TV Prima už brzo. A třeba si některé z rad a triků vzít pro svou cestu za vysněnou postavou za své. Sledujte už v pondělí!
Jedinečný koncept docu reality je zde. Deset statečných účastníků proměny se svěří se svým příběhem. A zjistí, že za jejich nadváhou stojí nejen nekázeň ve stravování, ale také emoční přejídání a další faktory. Ty, které ovlivňují vznik nadváhy všech.

Cestou k vysněné postavě se musí všichni účastníci projektu Tlouštíci poprat nejen s neznámými potravinami, zdravým jídelníčkem, ale také se zdravým a pravidelným pohybem. Kromě toho si musí udělat pořádek v životě. Protože právě chaos v životě i vztazích je problematickým spouštěčem vzniku nadváhy.

Sledujte dokonalou změnu životního stylu už v pondělí 1. 11. 2021 ve 21.35 na televizi


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !