8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

To tajemství je pevný pár: …když žena je královna a muž je král

27. 09. 2023 | Knižní tipy
Název: To tajemství je pevný pár:
…když žena je královna a muž je král

Autorky: Marek Herman
Nakladatelství: apak 2023
Rok vydání: 9 / 2023
Rozměry:  12,5 × 17,5 cm
Vazba: brožovaná
Počet stran: 286
Cena: 296 Kč

Knížka fejetonů, ve kterých populární vysokoškolský pedagog a lektor Marek Herman hledá, co je klíčem k rodinné pohodě a k výchově malých dětí. Dochází k závěru, že nejdůležitější ze všeho je, aby žena a muž spolu vytvořili pevný pár. Že právě to je ta dřeň našeho života.

To tajemství je pevný pár: …když žena je královna a muž je králDnešní příliš liberální výchova posílá do světa jednu vlnu rozmazlených dětí za druhou. Některé děti mají pocit, že svět kolem je tady výhradně proto, aby uspokojoval jejich potřeby. Jsou náročné a nerady se přizpůsobují. Křehké jako sněhové vločky a u všeho řečí jak Palacký. V čem dělají dneska rodiče největší chybu? A o co se naopak při dobré výchově mohou opřít? Autor se zaměřuje na to, že otec a matka v dobré rodině spolu musí pevně držet pohromadě. Zároveň hledá klíčové body, jak na to.

Stylem psaní Marek Herman navazuje na své úspěšné knihy „Najděte si svého marťana,“, Jsi tam, brácho?“ a „Máma není služka, máma je dáma“. Také v této knížce si se čtenářem vlastně povídá a nutí ho, aby se zastavil, přemýšlel o sobě, o svém životě a o své rodině. Jak si vybrat dobrého partnera? Co dnešní rodinu nejvíce ohrožuje? A k čemu vlastně vůbec máme ty děti?

O autorovi knihy To tajemství je pevný pár:

 …když žena je královna a muž je král:


Podle žebříčku knihkupectví Kosmas je Marek Herman (* 1965) nejprodávanějším tuzemským autorem v oblasti populárně naučné literatury. Jeho doposud nejúspěšnější knihou je „Najděte si svého marťana (co jste vždycky chtěli vědět o psychologii, ale ve škole vám to neřekli)“ se 130 tisíci prodanými kusy. Čtenářsky oblíbené jsou i další dvě knihy, každé se prodalo na 40 tisíc kusů – „Máma není služka, máma je dáma (pořád mě zajímá, jak to udělat, aby doma bylo dobře) a „Jsi tam, brácho? (někdy je život těžký, ale nikdy to nevzdávejte)“, kterou sepsal s Jiřím Haldou.
 
Kromě psaní se Marek Herman věnuje i pedagogické a lektorské činnosti. Ve své práci se zaměřuje především na sebepoznání a výchovu dětí do šesti let. V současnosti externě přednáší na Univerzitě Palackého v Olomouci. Pro širokou i odbornou veřejnost především z řad pedagogů mateřských škol pořádá Marek Herman semináře a přednášky, ročně jich absolvuje na šest desítek.

Marek Herman patří mezi zakladatele tzv. dárcovské esemesky, unikátního projektu na podporu charity v České republice. Při Nadaci Via založil a finančně podporuje fond Rachůnek, který povzbuzuje rodiče k používání zdravého selského rozumu při výchově dětí.


Tuto knihu To tajemství je pevný pár: …když žena je královna a muž je král koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Kosmas.


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku To tajemství je pevný pár: …když žena je královna a muž je král:

To tajemství je pevný pár: …když žena je královna a muž je král
To tajemství je pevný pár: …když žena je královna a muž je král
To tajemství je pevný pár: …když žena je královna a muž je král
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !