Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tomáš Klus nezanedbává ani hereckou kariéru

25. 04. 2009 | Kultura

Mladý písničkář, herec a student pražské DAMU Tomáš Klus má za sebou první samostatné koncerty, který mají velký úspěch. Buduje si vlastní  „skalně-fanouškovské“ publikum, které ho odměňuje nejen potleskem, ale i vysokou návštěvností jeho koncertů.

Po koncertech v Chebu a Moravských Budějovicích vystupoval v pátek 10. 4. v Praze ve studiu Švandova divadla. Koncert byl během několika dnů vyprodaný a už teď je jasné, že se na podzim do velkého sálu divadla vrátí. V nejbližší době Tomáš Klus vystoupí v pátek 24. dubna v Děčíně v klubu La Garage.

„Koncerty jsou pro mě velkou radostí a užívám si je. Lidi jsou skvělí, baví se a jejich reakce jsou pro mě inspirací. Těmito koncerty nastal zlom a vím, že skončila sranda u počítače a já cítím velkou zodpovědnost.“, říká Tomáš Klus.

V hudební anketě HIT ROKU, kterou vyhlašovali 16. dubna na digitální Tomáš Klustelevizi TV Barrandov zástupci agentury Musica Bohemica, získal Tomáš Klus s Anetou Langerovou 2. místo za skladbu „NAVĚKY“, která tak patří mezi nejoblíbenější písně minulého roku.

Tomáš vystupuje společně s kytaristou Jirkou Kučerovským a v rámci jejich téměř dvouhodinového setu zazní, kromě skladeb z debutového alba „Cesta do záhu(d)by“ i několik úplně nových skladeb. Koncert je rozdělen na dvě části a během přestávky mohou návštěvníci koncertu napsat na papírek slova, z nichž Tomáš, během pauzy, „poskládá“ novou píseň.

Mladý písničkář Tomáš Klus měl úspěšný loňský rok. Vydal svoje první album, singly a videoklipy bodovaly jak v rádiích, tak v TV hitparádách,  hostoval na koncertním turné skupiny Chinaski, koncertech Anety Langerové či dvou koncertech Hany Hegerové. V současnosti odstartoval sérii samostatných koncertů a zároveň začal pracovat na novém albu, který by mělo spatřit světlo světa na podzim.

Tomáš nezanedbává ani svou „hereckou kariéru“. Můžete ho vidět ve filmu „ŠEJDREM“, který bude uveden v neděli 26. dubna na ČT 1. Filmu se režijně ujal Zbyněk Tyc a v hlavních rolích dále uvidíte Ivana Trojana, Miroslavu Pleštilovou, Igora Bureše.

V létě ho pak můžete vidět na letních festivalech jako například  Sázavafest, Votvírák, Benátská noc – Malá Skála,  Slavkov u Brna a další.

Zdroj: Tomáš Klus.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !