Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trénink? Objednejte vše, co potřebujete, na 50style.cz

17. 04. 2023 | Trendy
-Komerční sdělení-

Dodržujete aktivní životní styl, cvičíte nebo máte v plánu začít se častěji hýbat? Vytyčte si cíle a systematicky na nich pracujte. Ať už si nedokážete představit týden bez tréninku, nebo se do něj teprve dostáváte - vyplatí se vytvořit si správnou tréninkovou soupravu. V internetovém obchodě 50style.cz najdete tréninkovou obuv, sportovní oblečení a praktické doplňky. Všechny s logy renomovaných značek sportstyle.

Běžecká a sportovní obuv


Trénink? Objednejte vše, co potřebujete, na 50style.czBěháte, věnujete se cardio nebo silovému tréninku, případně provozujete týmové sporty? Pro každou z nich potřebujete pohodlnou, ale zároveň vhodnou sportovní obuv. Takovou, která je lehká a zároveň se stará o dobrou výměnu vzduchu a zajišťuje hygienické podmínky pro vaše nohy. Současně má pružnou podrážku a přilnavý vzorek. Tyto modely se dobře hodí pro cvičení doma nebo v posilovně. Vybírat můžete z modelů, jako jsou fitness boty Nike Legend Essential 3, Reebok Flexagon Force 3.0 nebo adidas Trainer V. To je samozřejmě jen několik tipů. Pokud hledáte basketbalovou obuv, podívejte se na adidas Ownthegame 2.0, Nike Team Hustle D 10 nebo Fila Activisor VIZ. Pro fotbalové fanoušky jsou naopak určeny kopačky Umbro Classico X IC, Sala Court nebo Tocco II League IC. Další modely sportovní obuvi najdete v našem internetovém obchodě 50 style.

Tréninkové oblečení


Kromě bot do posilovny nebo jiných sportovních modelů nesmí ve vašem šatníku chybět motivující fitlook. Takový, který zajistí nejen špičkové pohodlí, ale zároveň i svobodu pohybu. Pokud je sportovní oblečení vybaveno moderními technologiemi, které odvádějí vlhkost, tím lépe. Zajímá vás, jaké prvky sportovního stylu najdete na 50style.cz? Nejsou to jen teplákové kalhoty typu jogger Nike Dri-Fit nebo Lotto Run&Fit. V nabídce jsou také šortky adidas 4k nebo Umbro Training Woven a široká paleta legín značek Lotto, Umbro, adidas a dalších známých značek. Kromě toho sáhněte po tréninkových tričkách nebo tílkách na trénink a v dámském šatníku by neměla chybět i sportovní podprsenka. Co dál? Mikina oblékaná přes hlavu nebo na zip, kterou rychle obléknete po tréningu. Ve 50style najdete spoustu originálního oblečení, které uspokojí každého - ať už dáváte přednost minimalistickým a univerzálním vzorům, nebo barevným a potištěným.

Sportovní doplňkyTrénink? Objednejte vše, co potřebujete, na 50style.cz


Už máte tréninkový outfit kompletní a myslíte si, že máte všechno? Ujistěte se, že máte prostornou sportovní tašku na trénink s dodatečnými přihrádkami na boty nebo mokré oblečení. Sportovní taška adidas Linear Duf, Nike Brasilia 9,5 m nebo Puma Phase je jen začátek. Pokud na rychlo hážete všechno do batohu, podívejte se na modely s logem Vans, Lotto, Champion nebo up8. To však zdaleka není vše, co by mělo být ve vaší tréninkové tašce. Jistě jste nezapomněli na správnou hydrataci. Už máte láhev na vodu, kterou můžete nosit stále u sebe? Mrkněte mimo jiné na láhev Lock&Lock. V nabídce 50 style najdete také fotbalové doplňky. Rukavice a chrániče Umbro, nebo třeba kamaše - čím doplníte svůj fotbalový look?

Vše, co potřebujete k tréninku, najdete na našem internetovém obchodě 50 style. Ať už běháte, zvedáte závaží nebo se scházíte s přáteli si zahrát týmové hry - prohlédněte si sportovní obuv, oblečení, doplňky a vytvořte svůj vysněný fitlook s originálními produkty špičkových značek. Nezapomeňte, že při objednávce nad 2000 Kč získáte doručení zdarma.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda