Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 8. týden

19. 02. 2024 | Televizní tipy
Týden dokumentárních novinek na Prima ZOOM. Cesta za poznáním začíná na Prima ZOOM. Prima ZOOM vás baví.  Nenechte si ujít rozmanitou podívanou!

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 8. týden:


20. 2. 23.00 – Svět sportu: Rok za rokem (19. díl)

Na obrazovky Prima ZOOM se vrací sportovní seriál. Vydejte se na kouzelnou cestu časem. Ve strhujícím seriálu Svět sportu rok za rokem prožijeme všechny nejslavnější a někdy nervydrásající momenty, které se udály. Veškerá zlatá období v celé jejich kráse a nejzářivějších barvách. Každá epizoda je návrat do historie, každý díl se věnuje jednomu roku od r. 1970 dále. Nejslavnější a neoslavovanější momenty se vrací ve Světě sportu rok za rokem.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 8. týden20. 2. 23.30 – Ledová království: Zkouška odvahy (Antarktida)

Připojte se k extrémní sportovcům, průzkumníkům a horolezcům na objevnou výpravu do zamrzlé říše divů. Odhalte, co tyto lidi žene až na vrchol světa, od věčným ledem pokryté Antarktidy přes vysoké hory Aljašky až po Severní ledový oceán. V dobrodružném přírodovědném seriálu nechybí olympijská snowboardistka Torah Bright, legenda big mountainu Jeremy Jones, freeskier Sammy Carlson, průzkumník Tim Jarvis, ale ani lední medvědi, tučňáci a mnoho dalších obyvatel ledových království, kteří vyzkoušejí jejich odvahu.

21. 2. 21.00 – Hotel Kaktus

Jsme na americkém jihozápadě. Naši pozornost upoutala nepřehlédnutelná figura s rozpřaženými pažemi, která se tyčí do výšky. Na první pohled vypadá zdánlivě bez života. Ale když si ji prohlédnete zblízka, zjistíte, že tato ikona Sonorské pouště by nemohla být živější. Pro mnohé z místních obyvatel je jako luxusní hotel. Nechybí každodenní ubytování a odhlašování hostů, hazard, hádky a souboje, sex, ani smrt. Jeho návštěvníci s sebou přinášejí úžasné dovednosti pro přežití, vzrušení z lovu a nápady, jak si vylepšit bydlení. Je to zvláštní skupina sousedů. Někteří létají, jiní skáčou a další se plazí. Ale jedno mají společné, jejich cesty se kříží v báječném hotelu Kaktus. Tento neobvyklý přírodopisný snímek vypráví vzrušující životní příběh jednoho starého kaktusu na poušti a jeho nájemníků, kterým se podařilo vytvořit si ze zdánlivě pichlavé pevnosti pohodlný domov.

22. 2. 20.00 – Válka na Ukrajině: První měsíc

Navzdory tomu, že se nepřítel oháněl druhou největší armádou na světě, Ukrajina odolala a stále odolává. Sledujte moderní verzi příběhu o Davidu a Goliášovi. Svět očekával, že Ukrajina po napadení Ruskem do 72 hodin padne. Místo toho se Ukrajinci vzepřeli, spojili síly a zastavili ruský bleskový útok na místě. Tento film přináší neuvěřitelný příběh o obraně napadené země a hledá odpovědi na otázky, jak se Ukrajině podařilo obstát v prvních měsících války. Odhaluje nejen to, jak se celá země spojila tváří v tvář ruské agresi, ale také jak konečně dostala příležitost, aby ji vyslechli její zahraniční partneři i celá mezinárodní komunita.

23. 2. 23.00 – Tajemství odhalená z výšky (Nečekané objevy)

Díky seriálu Tajemství odhalená z výšky vyletíme vzhůru do nebes a dostaneme možnost prohlédnout si svět úplně novýma očima, ze vzrušující perspektivy. Zaměříme se na těžko dostupná místa odříznutá od okolního světa. A pomocí dronů prozkoumáme podivné geologické jevy, unikátní stavby vytvořené člověkem, podivná zvířata a pozůstatky ztracených civilizací. Odhalíme nejen nové fascinující poznatky, ale i dosud nevídané záběry. Buďte u toho! 

Unikátní dokumenty uvidíte každý den od 20:00 – 24:00 hodin na Prima Zoom!



Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !