Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Úspěšná tragikomedie Medvídek vychází na DVD

8. 05. 2008 | Televizní tipy
Pokud někdo nestihl jít na Medvídka do kina, má od 10. dubna možnost si tuto divácky velmi úspěšnou tragikomedii filmařského dua Hřebejk-Jarchovský zakoupit nebo půjčit ve videopůjčovně na DVD.

Hřebejkův Medvídek funguje jako mozaika partnerských vztahů, které se na povrchu harmonicky lesknou, ale v jejich skrytých útrobách to nervózně vře. Tři staří kamarádi a jejich partnerky sice působí navenek jako šťastně zadaní, ale v soukromí řeší mnohá tajemství a prožívají občasné krize.

film MedvídekFilm Medvídek je ale natočen s takovou lehkostí, že nám naopak hlavní protagonisté, kteří pendlují od jednoho průšvihu do druhého, začnou připadat roztomilí a jakoby odněkud povědomí. Poznání, že harmonický vztah musí být jen utopií, v případě Medvídka není projevem cynické kapitulace, ale stává se právě naopak východiskem pro hravý, humorný a pohodový film.  





Hereceké obsazení filmu Medvídek:

Aňa Geislerová (nominována za svůj výkon na Českého lva), Jiří Macháček, Táňa Vilhelmová, Ivan Trojan, Klára Issová a také režisér Jiří Menzel s Věrou Křesadlovou. Skvělými partnery jim jsou Slovinka Nataša Burger a Slováci Roman Luknár a Zuzana Fialová.

film Medvídekfilm Medvídek








Medvídek

Příběh zasazený do současné Prahy vypráví osudy tří kamarádů, kteří se znají už od školních let. Mají k sobě velmi blízko, vzájemně se se svými rodinami navštěvují a jejich vztahy se zdají být idylické. Málokdo z jejich okolí, včetně jejich žen, však tuší, že všichni z nich mají tajemství, která zásadně ovlivní jejich další směřování. Co se stane, když přetvářky, tajnosti a lži vyjdou na povrch? Vydrží jejich přátelství a manželství? A existuje takové kamarádství i mezi ženami?

film MedvídekMedvídek vypráví skutečné příběhy skutečných lidí. S lehkostí komedie nám ukazuje různé způsoby řešení manželských kotrmelců, vzpour a rozletů. A navíc pro ženy má Medvídek významné poselství shodné s mottem v titulcích: „voda je mocnější než kámen, měkké je mocnější než tvrdé a ženský princip je mocnější než mužský“. Ženy prostě mají navrch!


Na DVD Medvídek kromě filmu naleznete Film o filmu, kde budete svědky celého natáčení. Dále je připraven komentář režiséra, trailery, pestrá fotogalerie, vyřazené scény a mnoho dalších zajímavých bonusů, které jinde neuvidíte. DVD Medvídek obsahuje v nabídce i verzi s anglickými titulky a rovněž verzi s českými titulky pro neslyšící.


Oficiální stránka filmu Medvídek: www.medvidek-film.cz
DVD MEDVÍDEK vydává SONY BMG.


ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Dobré herecké výkony, dvakrát bych ale tento film vidět nemusela.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles