Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ustláno na betonu

6. 01. 2021 | Knižní tipy
Název: Ustláno na betonu
Autor: Elen An
Datum vydání: 12 / 2020
Nakladatelství: Pointa
Pořadí vydání:    1.
Formát: 130 x 200 mm
Počet stran: 324
Vazba: brožovaná lepená
Cena: 269 Kč


Mysteriózní román nejen pro dívky. Životy dvou hrdinek, které spolu zdánlivě nemají nic společného. Jenže všechno je jinak, než se zdá.

Proč David zmlátil Sirku? Proč přišla Šárka domů až v šest ráno? S kým strávil Lukáš večer po silvestru? Jak se Sandra dozvěděla o tom znásilnění? David je ten nejhodnější kluk na světě. Než se napije. Šárka by si nikdy nevzala perník. Než se zamiluje. Lukáš by Šárce nikdy neublížil. Než se sjede. Sandra by se nikdy nemotala Šárce do života. Než se objeví. David miluje Šárku. Šárka miluje Lukáše. Lukáš miluje Sandru. Kdo je sakra Sandra?


Ustláno na betonuUkázka z knihy Ustláno na betonu


V půl osmý jsem si to jako hvězda z Horečky sobotní — vlastně páteční — noci štrádovala s lahví nejlevnější tequily ke kamarádce Lucce do bytu. Znaly jsme se už od základky a bydlela jen kousek ode mě. Vždycky jsem jí trošku záviděla její dlouhý, lesklý, černý vlasy a miniaturní zadek. Je to přesně ten typ holky, co byste ozna-čili za roztomilou. A Lucka byla jediná holka, o který když to někdo vyslovil nahlas, nebodl mě v břiše osten závisti.Je teda pravda, že její rodiče byli dost divný. Věčně mimo. Do-slova. Tu noc byli zrovna někde pryč — prej na nějaký havajský párty, chápete, že nám to v tý době a hlavně v jejich věku přišlo trochu poša-haný. Každopádně to byla nezahoditelná šance na parádní mejdan.Když jsem zazvonila, dveře mi ve vteřině otevřela Kája. Kája je moje nejlepší kamarádka. Je s ní fakt neuvěřitelná sranda, má krátký blonďatý vlasy, zelený oči, a i když byla vždycky trošku silnější, kluci ji žerou. A ona je. Kája to měla vždycky v hlavě nejvíc srovnaný. Sama si v dětství prošla nelehkým rozvodem rodičů a byla jasným důkazem toho, že složitý rodinný zázemí není vždycky zárukou zdeformovaný osobnosti. U Káji to bylo vlastně přesně naopak. Její schopnost vcítit se do druhejch mě vždycky dostávala. A fakt, že měla skoro vždycky pravdu, mě zas někdy vytáčel.



Tuto knihu Ustláno na betonu zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.

ZUZI
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ustláno na betonu:

Ustláno na betonu
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil

Prečítam Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles