Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V dobrém i zlém

8. 04. 2021 | Knižní tipy
Název: V dobrém i zlém
Autor: Kimberly McCreight
Nakladatelství: Ikar
Datum vydání: 3 / 2021
Formát: 135 × 207 mm
Vazba: Pevná
Počet stran: 424
Cena: 319 Kč

Lizzie je mladá a úspěšná právnička. Navíc je šťastně provdaná za Sama, který je jí zcela oddaný. Jednoho dne jí zavolá starý známý, jenž je obviněn z vraždy své ženy Amandy, a žádá ji o pomoc. Zach je hlavní podezřelý.


Lizzie dlouho váhá, ale nakonec souhlasí, že se jeho případu ujme. Čím víc se Lizzie noří do nablýskaného světa brooklynské smetánky, tím intenzivnější má pocit, že tu něco nehraje. Zach netušil o své ženě spoustu zásadních věcí, a Amandini přátelé sotva věděli, že její manžel existuje.
Jak Lizzie postupně odkrývá pravdu, je nucena čelit temným tajemstvím, která souvisí i s jejím zdánlivě dokonalým manželstvím…

V dobrém i zlémO autorce knihy V dobrém i zlém:



Kimberly McCreight odpromovala s červeným diplomem na Právnické fakultě Pensylvánské univerzity. Pracovala v soudních odděleních největších newyorských právních kanceláří, pak se ale rozhodla advokacii pověsit na hřebík a věnovat se psaní takříkajíc na plný úvazek.
Své povídky publikovala například v Antientam Review, Oxford Magazine nebo Babble. Knižně debutovala v roce 2013 právě románem Případ Amelia (Reconstructing Amelia), jenž byl přirovnáván ke Zmizelé Gillian Flynnové a který si vedle nadšených čtenářských ohlasů vysloužil i nominace na několik cen, včetně prestižních Edgar Award, Anthony Award či Alex Award. Česky autorce vyšel v roce 2015 v Ikaru ještě její druhý román nazvaný Tam, kde ji našli (Where They Found Her).



Tuto knihu V dobrém i zlém koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižního klubu nebo na eshopu Luxor.cz.



Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V dobrém i zlém:

V dobrém i zlém
V dobrém i zlém
V dobrém i zlém
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice