Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V týmu hvězdných koučů The Voice Česko Slovensko bude i Jana Kirschner

14. 12. 2018 | Úspěšní lidé
jméno dalšího kouče pěvecké show The Voice Česko Slovensko je odtajněné! Tým mentorů rozšíří jedna z nejúspěšnějších osobností slovenské hudební scény, cenami ověnčená zpěvačka a skladatelka Jana Kirschner. Stejně jako Vojta Dyk bude mít za úkol vybrat si do svého týmu nejlepší zpěvačku nebo zpěváka a pokusit se ho dovést k vítězství – zisku prestižního titulu nejlepšího hlasu Česka a Slovenska i pohádkové výhry v hodnotě dvou milionů korun.

Několik let jsem úspěšně odolávala nabídkám zasednout do křesla kouče a měla jsem pocit, že na to nebyla ta správná chvíle. Tentokrát jsem cítila, že chci novou výzvu, něco, co sem ještě nezkusila. A tak když přišla opět tato nabídka, bylo celkem přirozené říci ano,“ sdělila Jana Kirschner, která se stane součástí talentové show vůbec poprvé ve svojí kariéře a na úlohu kouče se velmi těší. „Vidím v tom víc než jen pěveckou soutěž, je pro mě důležité sdílet své zkušenosti a připravit ty, kteří se do tohoto ročníku přihlásili i na další cestu. Myslím, že to tak cítí i ostatní. Jdeme do toho s odhodláním dělat víc než jen televizní zábavu,“ dodala.

V týmu hvězdných koučů The Voice Česko Slovensko bude i Jana KirschnerJsem velmi rád, že můžu přivítat Janku Kirschner v našem týmu a spolupracovat s ní na jednom z nejúspěšnějších světových formátů, který hledá nejlepší hlas Česka a Slovenska. Klíčovou úlohu v něm hraje čtveřice koučů, kteří si budují svůj tým zpěváků na základě zajímavého hlasu, zpěvu, písně nebo energie. Svému týmu se budou věnovat, budou se soutěžícími zkoušet, přidělovat jim písničky a trénovat je po všech stránkách tak, aby každý kouč přišel na konci soutěže s tím nejlepším, co v rámci svého týmu vybuduje,“ říká Pepe Majeský, kreativní producent a režisér show The Voice Česko Slovensko.

The Voice patří k celosvětově nejúspěšnějším licencovaným formátům. Vzniklo už 67 lokálních verzí, které se vysílají ve více než 180 zemích po celém světě a sleduje je stovky milionů diváků. Na svém kontě má také čtyři prestižní televizní ceny Emmy.

The Voice Česko Slovensko už na jaře na obrazovkách televize Nova a Markíza.


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !